Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Het vier seizoenen arrangement in groningen

Het Vier de Seizoenen hotel arrangement in Groningen

Hou je van Nederland? Van eropuit trekken in de natuur met een mooie wandeling of een fietstocht? Of hou je van een stedentrip in Groningen? Met het Vier de Seizoenen kun je kiezen voor wat jij leuk vindt aan een paar dagen lekker weg zijn. Met het Vier de Seizoenen hotel arrangement geniet je all-in van twee hotelovernachtingen met ontbijt. Dineren kan in ons restaurant. Overdag heb je de keuze om een wandel- of fietstocht te maken over het bekende Groninger land of lekker de stad in te gaan en te ontdekken wat Groningen allemaal te bieden heeft.

 

Diner bij dit hotel arrangement

Bij dit hotel arrangement zit het diner bij beide avonden inbegrepen. Voor beide avonden  hebben we een drie gangen menu samengesteld. Uiteraard kun je je voorkeur en dieetwensen doorgeven zodat de gerechten geheel naar wens zijn.

 Prijs voor dit arrangement is € 197,50 p.p. op basis van 2 pers. in comfortroom.

* Welkomstdrankje van het huis

* 2 overnachtingen in een comfortroom

* 2 x royaal ontbijtbuffet

* 2 x 3-gangen menu

Hotel Groningen

Ons Hotel in Groningen staat tussen stad en land in. Snel bereikbaar met trein of auto sta je binnen een kwartier al in de stad Groningen. Voor het maken van een mooie wandeling of fietstocht valt er genoeg te kiezen. In de omgeving bevindt zich op 15,5km afstand het Schildmeer. Voor een korte fietstocht of wandeling vindt je het Zuidlaardermeer op 6,3km afstand van het Hotel. Plan een bezoek aan de Groningse landgoederen waaronder de Fraeylemaborg of hier in Hoogezand, Borg Welgelegen. Rondom de Borgen tref je prachtige tuinen en kun je je lang vermaken. Zin in wat meer actie? De stad Groningen is om de hoek, je kan altijd even naar de stad om de terrassen te bezoeken naar musea te gaan of lekker te winkelen. Ontdek Groningen Stad en Ommelanden met het Vier de Seizoenen arrangement bij Hotel Faber.

Contacteer ons