Event: De Gein Express 2.0
Hotel Faber
image

Event: De Gein Express 2.0


Stap aan boord van de Gein Express 2.0. Een avondvullend programme met lachen, gieren, muziek en dansen na afloop.

Helaas mag dit niet doorgaan! We komen met een nieuwe datum. Dit zal zijn medio oktober 2022.

Boek uw tickets hier

 

leeann-cline-c1riij7npi4-unsplash
Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Catering in Hoogezand nodig?

Iedereen die wel eens een evenement organiseert weet hoe prettig het kan zijn terug te kunnen vallen op een goede cateraar. Bij Hotel Faber weten wij als geen ander hoe we je kunnen ontzorgen op het gebied van catering. Onze chef-kok bedenkt smakelijke hapjes en lunchgerechten die wij vervolgens bij jou langsbrengen. Zo kun je je richten op jouw vergadering, je feest of ander evenement zonder je zorgen te hoeven maken over het eten. Dat verzorgen wij namelijk al!

Hoogwaardige catering in Hoogezand


Als je kiest voor catering door Hotel Faber kies je voor de beste catering in Hoogezand en omstreken. Wij maken alleen gebruik van kwaliteitsproducten, zoals wij ook doen in de keuken voor het hotel-restaurant. Onze gasten genieten elke avond van al het lekkers dat onze chef-kok voor hen bereidt. Waarom zou jij dat je eigen gasten niet gunnen? Maak jouw feest helemaal af met lekkere hapjes zonder dat je hier zelf voor aan de slag hoeft. Bovendien heb je bij ons ruime keuze uit verschillende soorten gerechten en is vanzelfsprekend alles vers en smakelijk.

 

Je hebt bijvoorbeeld keuze uit:

  • Koud buffet
  • Warm buffet
  • Belegde broodjes voor lunch catering
  • Diverse schotels

Wij houden graag rekening met allergieën en dieetwensen. Geef deze aan ons door bij het doen van je reservering voor jouw lunch catering of andere catering. Laat je verrassen door het ruime aanbod en de heerlijke smaken van de keuken van Hotel Faber, gewoon bij jou op locatie.

Planning en levering

Om je zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn raden wij altijd aan tijdig je wensen door te geven op het gebied van catering. Zodra je weet wanneer je je catering wilt ontvangen kun je dit doorgeven. Bel ons voor het bespreken van je wensen op telefoonnummer 0598-393336 of stuur een e-mail naar info@hotelfaber.nl.