Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Vergaderen

Vergaderen op een comfortabele manier

Bij Hotel Faber vergaderen is kiezen voor comfort. Wij zorgen ervoor dat het aan niets zal ontbreken en dat de perfecte ambiance er is om productief zaken te doen.

Comfortabel en sfeervol vergaderen in Groningen

Vanaf nu: Hybride vergaderen! Wij beschikken over een video conference systeem.

Zoek je een prettige vergaderlocatie buitenaf? Bekijk dan eens onze mogelijkheden op het gebied van vergaderen. Met onze speciale vergaderarrangementen spreek je jouw collega’s en zakenrelaties in een bijzonder comfortabele en sfeervolle omgeving. Hotel Faber is voor veel bedrijven in de regio de vergaderlocatie bij uitstek. Maak één of twee dagdelen gebruik van al onze faciliteiten en onze vergaderingsruimte. Wij bieden ruimte aan kleine én grote gezelschappen met ruimten van verschillende grootte. Zo voel je je altijd thuis bij Hotel Faber. Onze medewerkers doen er tijdens je verblijf alles aan het jou zo aangenaam mogelijk te maken.

Van alle gemakken voorzien tijdens het vergaderen

Wij weten dat je niet alleen een prettige locatie nodig hebt, maar ook graag een aantal concrete zaken aantreft in jouw vergaderingsruimte. Daarom zorgen wij ervoor dat je beschikking hebt over:

 • Lekkere koffie en thee
 • Flipover met stiften
 • Beamer
 • Wifi

Als je graag andere zaken tijdens jouw vergadering gebruikt kun je dit uiteraard aan ons doorgeven. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor een kleine en grote versnapering voor tijdens, voor of na je vergadering. Een lunchbuffet behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. Je hoeft je overleg dan niet te onderbreken voor de lunch en je kunt jouw lunch in besloten gezelschap nuttigen. Zo wordt vergaderen pas echt een plezier.

Bereikbaarheid

Hotel Faber is zeer goed bereikbaar. Ons hotel is te vinden vlakbij de A7. Ook vanuit Groningen Stad is Hotel Faber al binnen een kwartier te bereiken. Uiteraard biedt ons hotel ruimte aan een groot aantal auto’s. Parkeren is dus geen probleem. Speciale wensen voor je vergadering? Geef deze aan ons door tijdens het maken van je reservering. Een beamer of andere apparatuur kan zo in de vergaderingsruimte worden opgesteld. Boek jouw vergaderlocatie vandaag nog. Bel naar 0598-393336 of reserveer per mail via info@hotelfaber.nl.

Al het fijne onder één dak

 • Meerdere zalen en vergaderruimtes
 • Heerlijke lunch met soep, broodjes, kroketten...
 • Koffie, thee, jus d’orange, frisdrank...
 • Ruime eigen parkeerplaats
 • Alle voorzieningen aanwezig
 1. We zullen een antwoord naar dit e-mailadres sturen.
 2. We gebruiken uw telefoonnummer indien we contact met u willen opnemen in verband met uw vraag.
 3. We gebruiken uw persoonsgegevens uitsluitend voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.