Kerst 2022 met Faber’s traiteur
Hotel Faber
image

Kerst 2022 met Faber’s traiteur

Gemakkelijk ambachtelijk eten met kerst?

Voor de feestdagen bereiden onze koks uw diner op ambachtelijke wijze. De hoofdgerechten worden verpakt in een oven -én magnetron bestendige verpakking en zijn 3 dagen houdbaar. Gezellig thuis dineren en aan tafel wanneer het u uitkomt!

Als u een 3 of 4 gangenmenu bestelt, doen wij er gratis pralines bij! 


Bekijk ons kerstmenu

 

Bestellen

U kunt via de telefoon of via email bestellen. Wij zullen u altijd een bevestiging sturen.

info@hotelfaber.nl   0598 393 336 

 

Ophalen

U kunt de maaltijd afhalen op 24 december
Van 10.00 tot 12.00 uur
Bij Hotel Faber in Hoogezand
 

 

petr-ovralov-jnpttmrlb_y-unsplash
beatriz-perez-moya-m2t1j-6fn8w-unsplash
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Trouwen op de mooiste trouwlocatie in Hoogezand

Wie een speciale band heeft met de provincie Groningen zal er graag willen trouwen. De provincie biedt meer dan genoeg opties voor het uitkiezen van prachtige trouwlocaties. De keuze voor een trouwlocatie is heel persoonlijk. Sommigen zullen het liefst trouwlocaties in Groningen Stad overwegen terwijl een ander graag trouwlocaties op het platteland bezoekt en daar een keuze uit maakt. Bij Hotel Faber weten we als geen ander hoe belangrijk een mooie, bijzondere en praktische trouwlocatie is. Als je kiest voor ons hotel als bruiloft locatie beschik je altijd over een trouwlocatie met overnachting voor jezelf én een trouwlocatie met overnachting voor je gasten. We zijn daarom al jaren één van de meest geboekte trouwlocaties in Hoogezand.

Trouwen en je bruiloft voorbereiden

Bij Hotel Faber kunnen we jouw bruiloft locatie precies vormgeven zoals jij en je partner dat willen. Veel bruidsparen kiezen ervoor te overnachten in ons hotel, na het vieren van hun trouwfeest. We beschikken over meerdere zalen die we voor trouwfeesten in kunnen richten, waar jullie de dag van jullie leven kunnen vieren. Uiteraard zal het aan een uitgebreid buffet of lekkere hapjes niet ontbreken. Na jullie trouwfeest kunnen jullie heerlijk nagenieten in één van onze luxueuze hotelkamers. Dat geldt natuurlijk ook voor jullie bruiloftsgasten. De ochtend erop ontbijt je gezellig samen. De ultieme afsluiter van jullie trouwerij en een prachtig begin van jullie getrouwde leven samen!Meer informatie

Meer weten over onze bruiloftsarrangementen? Maak een afspraak met één van onze medewerkers en bespreek al jullie wensen, zodat wij jullie droom waar kunnen maken.

De dag van je leven om nooit te vergeten...

Trouwen bij Hotel Faber geeft je een dag om nooit te vergeten. We denken graag mee en zorgen met ons team dat alles perfect geregeld is voor jouw perfecte bruiloft!

Contacteer ons

 

Al het fijne onder één dak

  • Ontvangst met schitterende bruidstaart
  • Heerlijk diner of warm-koud buffet
  • Receptie en/of spetterend feest
  • Sfeervolle zaal met dansvloer, podium
  • Overnachten in de bruidssuite
  • Hotelkamers voor gasten
  • Ruime eigen parkeerplaats