Holiday
Hotel Faber
image

Holiday

Due to vacations, we will be closed from August 3 to 25.

Hotel reservations can be made through our own website.

Here you will have the best price and you will get instant confirmation.


Book now

Best rate guaranteed
 — 
If you have a discount code, please enter the code in this field

The 4-Season Special

 

The 4-season hotel package in Groningen

Visiting The Netherlands? Don't miss out on walking or cycling through its beautiful nature. Or, visit Groningen city by bike or public transport just 15 minutes away! With our 4 

Hou je van Nederland? Van eropuit trekken in de natuur met een mooie wandeling of een fietstocht? Of hou je van een stedentrip in Groningen? Met het Vier de Seizoenen kun je kiezen voor wat jij leuk vindt aan een paar dagen lekker weg zijn. Met het Vier de Seizoenen hotel arrangement geniet je all-in van twee hotelovernachtingen met ontbijt. Dineren kan in ons restaurant met een drie en vier gangen menu. Overdag heb je de keuze om een wandel- of fietstocht te maken over het bekende Groninger land of lekker de stad in te gaan en te ontdekken wat Groningen allemaal te bieden heeft.

 

Diner bij dit hotel arrangement

Bij dit hotel arrangement zit het diner bij beide avonden inbegrepen. De eerste avond hebben we een drie gangen welkomst menu samengesteld. Laat je de tweede avond verrassen door onze kok met een vier gangen verrassingsmenu. Uiteraard kun je je voorkeur en dieetwensen doorgeven zodat de gerechten geheel naar wens zijn.

 

Hotel Groningen

Ons Hotel in Groningen staat tussen stad en land in. Snel bereikbaar met trein of auto sta je binnen een kwartier al in de stad Groningen. Voor het maken van een mooie wandeling of fietstocht valt er genoeg te kiezen. In de omgeving bevindt zich op 15,5km afstand het Schildmeer. Voor een korte fietstocht of wandeling vindt je het Zuidlaardermeer op 6,3km afstand van het Hotel. Plan een bezoek aan de Groningse landgoederen waaronder de Fraeylemaborg of hier in Hoogezand, Borg Welgelegen. Rondom de Borgen tref je prachtige tuinen en kun je je lang vermaken. Zin in wat meer actie? De stad Groningen is om de hoek, je kan altijd even naar de stad om de terrassen te bezoeken naar musea te gaan of lekker te winkelen. Ontdek Groningen Stad en Ommelanden met het Vier de Seizoenen arrangement bij Hotel Faber.

Contacteer ons

Best rate guaranteedOther packages

E-bike Package

E-bike Package

Show more
Around Groningen

Around Groningen

Show more
Luxury lounge boat

Luxury lounge boat

Show more