cafe-haard-2---faber
cafe-buffet-2---faber
cafe-2
gezellig-cafe
terras-4
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Kom ook eten in het leukste restaurant in Hoogezand

Ook zin om een keer buiten de deur te eten, maar liever niet in de drukte van Groningen? Kom dan gezellig een avond naar Hoogezand. Bij Hotel Faber weten we niet alleen wat lekker slapen is, maar houden we ook van lekker eten. Onze chef-kok bereidt de heerlijkste maaltijden uit de Hollandse en Franse keuken. Of je nu met het gezin lekker uit eten wilt of gewoon romantisch wilt dineren op het platteland, bij Hotel Faber ben je altijd welkom! Zoek je een leuke locatie voor een familiefeestje? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Bij Hotel Faber kun je in het restaurant eten, maar ook een privé ruimte voor kleine of grote groepen reserveren. Eet gezellig samen met jouw gezelschap aan een grote tafel. Op verzoek kun je gebruik maken van onze beamer en piano. Dus ook ideaal voor een feest of receptie. Ook tussen de middag kun je terecht voor een smakelijke lunch. Uit eten in Groningen kan ook prima tussendoor, als je je zakenlunch extra ontspannen wilt laten verlopen. Je bent al met twintig minuten in Hoogezand vanuit Groningen.

Menu restaurant Hoogezand

Onze keuken bereidt gerechten uit de Hollandse keuken met Franse invloed. Daarnaast is er voor kinderen een apart menu vol lekkernijen. Uiteraard kun je bij onze diners ook de uitgebreide wijnkaart inzien en een aantal van onze speciaal geselecteerde wijnen proeven. Onze chef-kok zorgt ervoor dat je altijd de beste wijn-spijs combinaties beleeft. Sluit je diner af met een heerlijk dessert, likeur of dessertwijn. In de provincie Groningen uit eten? Waar wacht je nog op, kies voor een heerlijk ontspannen avond met gratis parkeren op locatie, gezellige ambiance en heerlijke gerecht. Kies voor lekker eten in Hoogezand bij Hotel Faber. Reserveer jouw tafel in ons sfeervolle restaurant. Natuurlijk is het ook mogelijk na je diner te overnachten in ons hotel.

 

Reserveren
Om zeker te zijn van een avondje lekker uit eten raden we je aan tijdig te reserveren. Reserveer vandaag nog via info@hotelfaber.nl of bel naar 0598-393336.

Openingstijden restaurant:  ma t/m vrijdag lunch van 11.30 uur tot 14.30 uur

Diner 17.00 uur tot 20.30 uur.  Weekenden -en feestdagen alleen geopend voor groepen.

À la carte

  • Gevarieerde menukaart
  • Van maaltijdsalade, Plate saté  tot een culinair diner bestaande uit meerdere gangen
  • Laat de chef-kok u verrassen met zijn culinaire variaties en de steeds wisselende
  • seizoensgebonden specialiteiten
  • De uitstekende wijnkaart zorgt ervoor dat een passende wijncombinatie bij elk gerecht niet zal ontbreken