petr-ovralov-jnpttmrlb_y-unsplash
beatriz-perez-moya-m2t1j-6fn8w-unsplash
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Een spetterend feest met het Trouwen Prestige arrangement

Ben je je bruiloft aan het organiseren? Dan wil je natuurlijk samen met je geliefde een spetterend feest beleven op jullie grote dag. Bij Hotel Faber hebben we speciaal voor iedereen die gaat trouwen het Trouwen Prestige arrangement samengesteld. Met dit arrangement kun je na de ceremonie en je diner je gasten ontvangen op één van de mooiste trouwlocaties in Hoogezand. Je feest duurt tot iets na middernacht. Uiteraard kun je samen blijven overnachten in ons hotel en de volgende ochtend genieten van een lekker ontbijt, waarbij jullie nog eens van de trouwdag na kunnen genieten. Natuurlijk zijn jullie vrienden en familieleden ook van harte welkom om te blijven slapen bij één van de meest sfeervolle trouwlocaties in Groningen. Zo hoeft niemand na het feest nog naar huis te rijden of een taxi te bestellen.

Trouwen Prestige arrangement voor kleine en grote bruiloft

Of je nu een klein gezelschap uit wilt nodigen of juist een grote bruiloft wilt organiseren, je bent altijd welkom bij Hotel Faber. Zowel kleine als grote gezelschappen krijgen bij binnenkomst een welkomstdrankje en hapje. Gedurende de hele avond kunnen jullie gasten genieten van lekkere drankjes en hapjes op in een van onze bruiloft locaties. We kleden jullie feestlocatie sfeervol aan, voor een echt trouwfeest zoals jullie dat altijd al in gedachten hadden. En uiteraard krijgen jullie ook van ons een presentje: een mooi receptiealbum waarin jullie gasten hun wensen aan jullie kunnen opschrijven. Daarnaast krijgt elk koppel dat meer dan honderd gasten meeneemt gratis een overnachting in Hotel Faber, plus een feestelijke fles champagne. Veel stellen kiezen voor onze trouwlocatie met overnachting voor zichzelf, of onze trouwlocatie met overnachting voor gasten.

Arrangement bespreken en reserveren

Natuurlijk zijn de wensen van ieder koppel anders. Benieuwd of wij kunnen voldoen aan jullie verwachtingen? Neem contact met ons op voor het bespreken van jullie trouwfeest en een passende overnachting. Bel ons op 0598-393336 of mail naar info@hotelfaber.nl voor het maken van een afspraak. Wij helpen jullie graag een weergaloos trouwfeest te organiseren!

Contacteer ons

Inhoud Prestige arrangement:

 • Bruiloftarrangement ‘Prestige’ duurt van 20.30 uur tot 00.30 uur
 • Ontvangst met cocktail en Petit four
 • Consumpties naar behoefte uit het receptie assortiment bestaande uit:
  - Frisdrank
  - Binnenlands gedestilleerd
  - Bier
  - Port
  - Sherry
  - Vermouth
  - Jus d’ orange
  - Rode- en witte wijn
 • Bittergarnituur bestaande uit:
  - Toast met roomkaas
  - Stokbrood met beenhamsalade
  - Toast met zalm
  - Blokjes oude kaas
  - Canape met pate
  - 3 luxe warme hapjes
  - Schaaltje met gemengde noten

Prijzen Bruiloftarrangement ‘Prestige’

 • op aanvraag.