Vakantie 3 t/m 25 augustus.
Hotel Faber
image

Vakantie 3 t/m 25 augustus.

IVM vakantie zijn wij gesloten van 3 t/m 25 augustus.

Hotelreserveringen kunt maken via onze eigen website.

Hier heeft u de beste prijs en u krijgt direct de bevestiging.

 

Boek nu

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Zaal huren in Hoogezand

Voor iedere bijeenkomst


Welke bijeenkomst je ook in gedachten hebt, bij Hotel Faber hebben wij er de perfecte ruimte voor. Denk je aan Hotel Faber voor een vergadering, het geven van een cursus of voor een feestelijke trouwerij? Dan zit je goed. Wij hebben een groot aantal kleine en grote schalen tot onze beschikking die wij direct kunnen omtoveren tot de perfecte locatie voor jouw bijeenkomst. Het grote voordeel van het huren van een zaal is dat je de hele dag een ruimte tot uw beschikking hebt. Je vergadert privé of houdt je feest in eigen gezelschap. Daarnaast kun je gebruik maken van al onze diensten op culinair vlak en is het uiteraard ook mogelijk te overnachten in Hotel Faber.

Mogelijkheden zaal huren in Hoogezand

Hotel Faber beschikt over vijf zalen die onze medewerkers in verschillende opstellingen in gereedheid kunnen brengen. Zo is onze grootste zaal geschikt voor een gezelschap tot 250 personen maar is een intiemere sessie met een groep van veertig personen ook een optie. Daarnaast bieden wij onze gasten verschillende opties voor het gebruik van de zaal. Zo kan onze licht- en geluidsinstallatie worden gebruikt voor een theaterbijeenkomst, lezing of feest. Elke zaal verandert in een handomdraai van cursuslocatie naar dansvloer. Wil je slechts met tien personen een dag doorbrengen in één van onze zalen? Dan is onze Heerenkamer zeer geschikt. Vraag ons personeel naar alle opties. Bovendien is een zaal huren in Hoogezand voordeliger dan je denkt!

Zalenaccommodatie

Je hebt de beschikking over diverse faciliteiten voor grotere en kleinere gezelschappen. De zalen zijn uitermate geschikt zich voor diverse activiteiten zoals:

 • Bruiloften
 • Recepties
 • Toneeluitvoeringen
 • Conferenties
 • Vergaderingen
 • Cursussen
 • Trainingen
 • Personeelsfeesten

 

Hotel Café Restaurant Faber beschikt over de volgende zalen:

Opstelling Diner Theater Carré U-Vorm Cabaret
Faber zaal 150 250 48 40 150
Rutgers zaal 60 60 24 30 40
Lord Halkerton zaal 36 40 20 20 30
Heerenkamer 12 18 12 12 0
Restaurant 30 30 20 20 30


De totale capaciteit bedraagt 400 personen, ruim 100 m2 dansvloer en een royaal podium.

 • Centrale ligging in het noorden.
 • Makkelijk bereikbaar en ruime eigen parkeerplaats
 • Ideale zakelijke ambiance


Hotel Café RestaurantFaber biedt in een perfecte ambiance ideale mogelijkheden voor  vergaderingen, cursussen, seminars, trainingen en dergelijke. De zalenaccommodatie is modern en voorzien van alle technische snufjes. Zo kan de Faber-zaal, met podium en uitgebreide licht- en geluidsinstallatie, in elk gewenste stijl omgetoverd worden. Ook de andere zalen met beschikken over vele faciliteiten.

 • Alle zalen zijn voorzien van airconditioning
 • Overal in het pand is wifi
 • Gratis eigen parkeerplaats

Meer weten?

Ben je benieuwd naar onze zalen en alle mogelijkheden? Je bent meer dan welkom voor een bezoek. Hotel Faber is vrijwel direct gelegen aan de A7 en daardoor zeer goed bereikbaar, ook vanuit Groningen Stad. Je bent al in Hoogezand binnen een kwartier. Meer informatie kun je opvragen via ons telefoonnummer 0598-393336 of via e-mail. Vragen zijn welkom op info@hotelfaber.nl