petr-ovralov-jnpttmrlb_y-unsplash
beatriz-perez-moya-m2t1j-6fn8w-unsplash
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Jullie bruiloft in stijl afsluiten? Kies voor het “Trouwen Faber” arrangement

Na je trouwceremonie, het maken van de foto’s en een gezellig diner wil je natuurlijk nog een leuk trouwfeest of een sfeervolle receptie om je dag af te sluiten. Bij Hotel Faber bieden we daarom het Trouwen Faber arrangement aan, voor koppels die hun trouwfeest in Groningen of Hoogezand op een sfeervolle manier willen afsluiten. Op één van de gezelligste trouwlocaties van Groningen kunnen jullie al jullie gasten ontvangen en trakteren op een hapje en een drankje. Een ideale afsluiter van jullie grote dag, waarbij jullie eenvoudig extra gasten kunnen uitnodigen. Wij zorgen ervoor dat het aan niemand ontbreekt op jullie bruiloft locatie.

Trouwen Faber: een hele avond feest

Als jullie kiezen voor het Trouwen Faber arrangement kun je vanaf 20:00 uur terecht bij Hotel Faber. Jullie en jullie gasten ontvangen een welkomstdrankje en kunnen de hele avond genieten van hapjes en drankjes. Daarnaast ontvangen jullie een receptiealbum, als presentje van het huis. Tot middernacht vieren jullie je trouwfeest, waarna je gezellig naar huis kunt of gewoon blijft slapen. Je bent immers toch al in ons sfeervolle hotel. Veel stellen kiezen voor onze trouwlocatie met overnachting voor zichzelf of onze trouwlocatie met overnachting voor hun gasten, en genieten van een lekker ontbijt de volgende ochtend. Het is een heerlijke manier om nog meer van je bruiloft te genieten en er nog een paar uur bij aan te plakken. Heerlijk in alle rust genieten van een lekker ontbijt.

Bespreek je wensen op tijd

Het is geen geheim dat een bruiloft plannen veel werk is. Bovendien zijn veel stellen ruim op tijd met het boeken van hun feestzaal. Wees daarom op tijd als je gebruik wilt maken van onze zalen en arrangementen op één de leukste trouwlocaties van Groningen. Bel ons of stuur een e-mail. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jullie op om jullie wensen te bespreken. Het is ook altijd mogelijk langs te komen om onze zalen en faciliteiten te bekijken.

Contacteer ons

Bruiloftarrangement ‘Faber’ specificaties:

 • Bruiloftarrangement ‘Faber’ duurt van 20.00 tot 24.00 uur
 • Ontvangst met koffie/thee en gesorteerd gebak
  - 2e kopje koffie of thee
 • Consumpties naar behoefte uit het receptie assortiment bestaande uit:
  - Frisdrank
  - Binnenlands gedestilleerd
  - Bier
  - Jus d’ orange
  - Rode- en witte wijn,
 • Bittergarnituur bestaande uit:
  - Kaasblokjes
  - Twee soorten worst
  - Haring op roggebrood
  - Gevuld ei
  - Toast met huzarensalade
  - 3 warme hapjes
  - Schaaltje met gemengde noten
 • Je ontvangt bij vertrek een prachtig receptiealbum

Prijzen Bruiloftarrangement ‘Faber’

 • Op aanvraag