Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Golf arrangement

Gek op golfen? Wij bieden u een golfarrangement!
Bent u gek op golfen? Is het voor u een rustmoment na een drukke week? Misschien een beetje een uit de hand gelopen hobby, maar wel één waar u erg blij van wordt? Kom dan golfen in Groningen.

Golfarrangement Duurswold bij Hotel Faber
Na een dagje golfen lekker genieten van gastvrijheid, goed eten en een gezellig drankje? Hotel Faber biedt u golfarrangement Duurswold aan. Een heerlijk arrangement waarbij u gebruik kunt maken van de diensten van golfclub Duurswold en daarna u kunt terugtrekken in één van onze comfortrooms.

 

Het golfarrangement:

  • U bent welkom om aan te komen bij ons hotel van maandag t/m vrijdag
  • U ontvangt van ons een welkomstdrankje van het huis
    Op de dag van aankomst geniet u van een heerlijk 3 gangen menu met als afsluiter een koffie en bonbon
  • U overnacht 2 nachten in één van onze comfortrooms. Deze kamers beschikken over verschillende faciliteiten zoals een nieuwe tv met stream mogelijkheden.
  • Uw verblijf bij Hotel Faber is met dit arrangement inclusief green fee bij golfclub Duurswold

De prijs voor golfarrangement Duurswold is € 147,50 per persoon, gebaseerd op 2 personen per kamer. Wilt u liever een eenpersoonskamer? Dit is mogelijk tegen een meerprijs van € 60,-.

 

Even lekker er tussenuit!
Uiteraard bent u ook de tweede avond van harte welkom om te dineren in ons restaurant. Maar wij begrijpen ook dat u wellicht naast het golfen, ook iets van de prachtige stad Groningen wilt zien. U kunt daarom ook ergens in de buurt of in het centrum van Groningen dineren. Wij bieden u de mogelijkheid om taxivervoer voor u te regelen. Kiest u voor de bruisende stad Groningen? Bezoek dan zeker één van de gezellige cafeetjes om daarna af te sluiten met een diner naar keuze bij één van de vele restaurants die Groningen rijk is.

Wij verwelkomen u graag in ons hotel. Wilt u het golfarrangement Duurswold boeken? Neemt u dan contact met ons op. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen!

Conacteer ons