Beste Prijs Garantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

E-bike arrangement

Met de fiets of E-bike Groningen bezoeken
Houdt u van fietsen en fietsvakanties? Heeft u dan weleens aan Groningen gedacht? Naast dat het een bruisende stad heeft met veel bezienswaardigheden en leuke winkels en restaurants, heeft Groningen ook prachtige fietsroutes!

Kies voor het E-bike arrangement bij hotel Faber!
Heerlijk een paar dagen fietsen in Groningen en gastvrij ontvangen worden bij Hotel Faber. Overdag op pad met de fiets en s ’avonds genieten van een heerlijke borrel in ons café of een diner in ons restaurant. Om u daarna terug te trekken in een van onze comfortabele kamers met vele faciliteiten. Klinkt dit als muziek in uw oren? Maak dan gebruik van ons E-bike arrangement.

Wat wij u graag bieden:

  • Bij aanvang ontvangt u een welkomstdrankje van het huis
  • Op de dag van uw aankomst geniet u van een 2 gangen diner met als afsluiter koffie en een bonbon
  • U verblijft 2 nachten in eén van onze comfortrooms, uitgerust met vele faciliteiten waaronder een nieuwe tv en de mogelijkheid van het streamen van een film of uw favoriete serie
  • U geniet 2 maal van een royaal ontbijtbuffet
  • U bent van harte welkom om uw aankomst te plannen van maandag t/m vrijdag

De prijs voor het E-bike arrangement is € 125,00 op basis van 2 personen per kamer. Wilt u een kamer apart? Dan is dit mogelijk tegen een meerprijs van € 45,-. De prijs van dit arrangement is gebaseerd op basis van het gebruik van eigen fietsen. Wilt u graag een fiets huren bij ons?

Dan is dit mogelijk:

  • Dames of herenfiets vanaf € 12,50 per dag
  • E-bike vanaf € 21,50 per dag

U en uw fiets zijn welkom bij Hotel Faber
Wanneer u bij ons verblijft, heeft u de mogelijkheid om uw eigen fiets bij ons binnen te stallen. Heeft u een E-bike? Ook deze kunnen wij binnen voor u plaatsen, er is een mogelijkheid tot het opladen van de accu.

Fietst u binnenkort gezellig bij ons langs? Boek dan nu alvast uw E-bike arrangement!

Contacteer ons