Vakantie 3 t/m 25 augustus.
Hotel Faber
image

Vakantie 3 t/m 25 augustus.

IVM vakantie zijn wij gesloten van 3 t/m 25 augustus.

Hotelreserveringen kunt maken via onze eigen website.

Hier heeft u de beste prijs en u krijgt direct de bevestiging.

 

Boek nu

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

E-bike arrangement

Met de fiets of E-bike Groningen bezoeken
Houdt u van fietsen en fietsvakanties? Heeft u dan weleens aan Groningen gedacht? Naast dat het een bruisende stad heeft met veel bezienswaardigheden en leuke winkels en restaurants, heeft Groningen ook prachtige fietsroutes! Een E -bike huurt u gewoon bij de receptie van het hotel.

Kies voor het E-bike arrangement bij hotel Faber!
Heerlijk een paar dagen fietsen in Groningen en gastvrij ontvangen worden bij Hotel Faber. Overdag op pad met de fiets en s ’avonds genieten van een heerlijke borrel in ons café of een diner in ons restaurant. Om u daarna terug te trekken in een van onze comfortabele kamers met vele faciliteiten. Klinkt dit als muziek in uw oren? Maak dan gebruik van ons E-bike arrangement.

Wat wij u graag bieden:

  • Bij aanvang ontvangt u een welkomstdrankje van het huis
  • Op de dag van uw aankomst geniet u van een 3 gangen diner.
  • U verblijft 2 nachten in eén van onze comfortrooms, uitgerust met vele faciliteiten waaronder een nieuwe tv en de mogelijkheid van het streamen van een film of uw favoriete serie
  • U geniet 2 maal van een royaal ontbijtbuffet
  • Aankomst mogelijk op maandag t/m donderdag

De prijs voor het E-bike arrangement is € 155,00 op basis van 2 personen per kamer. Wilt u een kamer apart? Dan is dit mogelijk tegen een meerprijs van € 45,-. De prijs van dit arrangement is gebaseerd op basis van het gebruik van eigen fietsen. De E-bikes huurt u eenvoudig bij de hotelreceptie. (indien beschikbaar, reserveer tijdig).

 

U en uw fiets zijn welkom bij Hotel Faber.
Wanneer u bij ons verblijft, heeft u de mogelijkheid om uw eigen fiets bij ons binnen te stallen. Heeft u een E-bike? Ook deze kunnen wij binnen voor u plaatsen, er is een mogelijkheid tot het opladen van de accu.

Fietst u binnenkort gezellig bij ons langs? Boek dan nu alvast uw E-bike arrangement!

Contacteer ons