Kerst 2023 met Faber’s traiteur
Hotel Faber
image

Kerst 2023 met Faber’s traiteur

Gemakkelijk ambachtelijk eten met kerst?

Voor de feestdagen bereiden onze koks uw diner op ambachtelijke wijze. De hoofdgerechten worden verpakt in een oven- en magnetron bestendige verpakking en zijn 4 dagen houdbaar. Gezellig thuis dineren en aan tafel wanneer het u uitkomt. 

Bekijk ons kerstmenu

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

E-bike arrangement

Met de fiets of E-bike Groningen bezoeken
Houdt u van fietsen en fietsvakanties? Heeft u dan weleens aan Groningen gedacht? Naast dat het een bruisende stad heeft met veel bezienswaardigheden en leuke winkels en restaurants, heeft Groningen ook prachtige fietsroutes! Een E -bike huurt u gewoon bij de receptie van het hotel.

Kies voor het E-bike arrangement bij hotel Faber!
Heerlijk een paar dagen fietsen in Groningen en gastvrij ontvangen worden bij Hotel Faber. Overdag op pad met de fiets en s ’avonds genieten van een heerlijke borrel in ons café of een diner in ons restaurant. Om u daarna terug te trekken in een van onze comfortabele kamers met vele faciliteiten. Klinkt dit als muziek in uw oren? Maak dan gebruik van ons E-bike arrangement.

Wat wij u graag bieden:

  • Bij aanvang ontvangt u een welkomstdrankje van het huis
  • Op de dag van uw aankomst geniet u van een 3 gangen diner.
  • U verblijft 2 nachten in eén van onze comfortrooms, uitgerust met vele faciliteiten waaronder een nieuwe tv en de mogelijkheid van het streamen van een film of uw favoriete serie
  • U geniet 2 maal van een royaal ontbijtbuffet
  • Aankomst mogelijk op maandag t/m donderdag

De prijs voor het E-bike arrangement is € 135,00 op basis van 2 personen per kamer. Wilt u een kamer apart? Dan is dit mogelijk tegen een meerprijs van € 45,-. De prijs van dit arrangement is gebaseerd op basis van het gebruik van eigen fietsen. De E-bikes huurt u eenvoudig bij de hotelreceptie. (indien beschikbaar, reserveer tijdig).

 

U en uw fiets zijn welkom bij Hotel Faber.
Wanneer u bij ons verblijft, heeft u de mogelijkheid om uw eigen fiets bij ons binnen te stallen. Heeft u een E-bike? Ook deze kunnen wij binnen voor u plaatsen, er is een mogelijkheid tot het opladen van de accu.

Fietst u binnenkort gezellig bij ons langs? Boek dan nu alvast uw E-bike arrangement!

Contacteer ons