irene-kredenets-y4pj5f_oskw-unsplash
vince-veras-by89lxv0qvi-unsplash
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Feestelijke high wine, wijnproeverij beleven bij Hotel Faber

Heb je nog nooit een wijnproeverij beleefd met je vrienden of familie? Dan is het hoog tijd om je te laten verrassen met een heerlijke avond vol wijnen, bij Hotel Faber in Hoogezand. Wij bieden je de lekkerste wijnen met bijbehorende hapjes aan in een ontspannen omgeving. Tijdens zo'n avond proef je meerdere wijnen die je zelf uitkiest. Daarbij serveren wij kleine hapjes die goed passen bij de wijnsoort, zodat je extra kunt genieten van de combinatie van wijn en spijs. Zo leer je welke smaakcombinaties goed bij elkaar passen en waarom deze goed bij elkaar passen. Dat maakt het eenvoudiger thuis ook voor de juiste combinaties te kiezen. Iedereen die geïnteresseerd is in lekker eten, goede wijn of beide zal volop genieten van ons wijnarrangement.

High Wine is een proeverij van heerlijke wijnen geserveerd met bijpassende 'finger food' Bij ontvangst staat er een heerlijk koel glas Prosecco voor u klaar. Vervolgens hebben wij voor u een selectie gemaakt uit onze collectie rode– en witte wijnen.


Bij iedere wijn is er een bijpassend hapje

Met zorg geselecteerd zodat de smaken elkaar versterken
Een uitgebreide omschrijving van iedere wijn is aanwezig.
Gezellig, leuk en lekker !

De volgende hapjes worden geserveerd:

  • Olijven
  • Pizza crackers
  • Zoute chips
  • Verse bleekselderij
  • Wrap met gerookte zalm
  • Blokjes oude kaas
  • Canape met pate
  • Canape met roomkaas
Luxe high wine
Wil je echt uitpakken? Kies dan voor het luxe arrangement, waarbij een vinoloog je precies uitlegt welke wijnen je proeft en waarom deze zo bijzonder zijn. Ideaal voor wie graag wat meer wil weten over wijn, in combinatie met lekker eten. Bij alle arrangementen worden smakelijke hapjes geserveerd die de smaak van de wijn versterken, zodat je optimaal kunt genieten van een high wine in Groningen. Ons luxe arrangement is ook heel geschikt als bijzonder cadeau of als relatiegeschenk. Meer weten over onze luxe opties? Neem dan contact op voor meer informatie.

  • Inclusief presentatie en een presentje
  • De meerprijs hiervoor bedraagt € op aanvraag.


Jouw arrangement boeken

Onze wijnarrangementen worden steeds populairder. We raden je dan ook aan op tijd te boeken als je de komende maanden lekkere wijnen wilt proeven van onze sommelier. Heb je speciale wensen of is er iemand in je gezelschap die een allergie heeft? Geef dit dan door bij je reservering. Boek jouw high wine in Hoogezand nu via 0598-393336 of info@hotelfaber.nl