elevate-snnhgynqm44-unsplash
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

High beer in Groningen

Ga je binnenkort een weekendje weg met vrienden en ben je op zoek naar een leuke activiteit? Reserveer dan ons unieke high beer arrangement bij Hotel Faber. Je krijgt de lekkerste bieren voorgeschoteld met heerlijke snacks. Wist je dat bier net zoveel smaakvariatie vertoont als wijn? En dat de combinatie van spijs en bier ook heel verrassend kan zijn? Laat je verrassen door onze bijzondere streekbieren en ontdek de kracht van IPA’s, donkere bieren, blonde biertjes en alles wat daar tussenin zit. Wij laten je bieren proeven uit alle windstreken, van België tot Duitsland en Italië. Bij Hotel Faber trakteren we je bovendien op een prachtige omgeving waar je helemaal tot rust komt. Een bierproeverij in Hotel Faber is dan ook ideale afsluiter van een weekendje Groningen.

High beer met collega’s

Onze high beer in Groningen en Hoogezand is ook heel geschikt voor groepen collega’s. Leer elkaar in een informele setting beter kennen onder het genot van vier lekkere bieren. Wij serveren hartige, ambachtelijke snacks bij de biertjes zodat deze extra goed tot hun recht komen. Een handgemaakte bitterbal, smakelijke oude kaas of andere hapjes maken je middag helemaal af. Uiteraard begeleidt onze bierexpert de proeverij en beantwoordt deze al je vragen over bier. Daarnaast kunnen jouw biertjes worden afgestemd op je persoonlijke smaak en is het mogelijk nieuwe bieren te leren kennen. Zo kies je de volgende keer zelf het lekkerste biertje uit. Wij hebben een ruim assortiment bieren op voorraad zodat wij zelfs een kenner nog kunnen verrassen.

De High Beer is een keer wat anders. Gezellig genieten met collega’ s,vrienden, familie in het grand café van Faber. Voor grotere gezelschappen zijn er ook andere (zaal)ruimten beschikbaar zodat u met uw groep een eigen ruimte tot beschikking hebt.

4 bieren met bijpassende hartige hapjes. We beginnen met een fris glas pilsener van de tap. Hierbij serveren wij:

  • Jonge- en oude kaas
  • Olijven
  • Spaanse worst
  • Toastje met zalmmousse
  • Dadels met gerookte spek
  • Naturel gezouten chips ontbreken niet

Vervolgens keuze uit diverse bieren op fles. Advies is om de stevige bieren (bier met veel alcohol) te bewaren voor het laatst.

Wij serveren erbij:

  • Ambachtelijke bitterballen
  • Kaassouffle’s
  • Gehaktballetjes
  • Mini-loempia’s

Boek je arrangement nu
Onze bierproeverij is bijzonder in trek. Boek jouw high beer arrangement in Hoogezand nu en verzeker jezelf van de beste plek aan onze bar. Nog op zoek naar een bierproeverij voor komende maand? Bel dan vandaag nog naar 0598-393336 of reserveer per mail via info@hotelfaber.nl