matthieu-joannon-6cilddtotgm-unsplash
Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Hotel Faber: jouw feestlocatie in Hoogezand


Zoek je een leuke feestlocatie in Groningen voor een trouwerij, verjaardag, familiefeest of evenement? Bij Hotel Faber verwelkomen wij al jaren allerlei gezelschappen voor gezellige feesten en bijeenkomsten. Onze medewerkers zorgen dat het niemand aan iets ontbreekt en serveren koffie, thee, wijn en andere versnaperingen tijdens diverse feesten. Een feest op locatie heeft een aantal voordelen. Je hoeft zelf niets te doen en kunt volop genieten van jouw trouwerij of verjaardag. Daarnaast zit er geen limiet aan het aantal gasten dat je kunt uitnodigen. Hotel Faber is geschikt voor kleine en grote gezelschappen.

 

Feestlocatie en arrangementen
Bij Hotel Faber bieden we onze zalen aan voor diverse feesten in de buurt van Groningen en Hoogezand. Voor een trouwerij of ander feest op locatie kun je ook een arrangement boeken. Je weet dan precies wat je krijgt en kunt de keuze voor een arrangement afstemmen op jouw wensen. Zo bieden we meerdere arrangementen aan voor mensen die een evenement, verjaardag of familiefeest willen organiseren in Groningen of Hoogezand. Bij elk arrangement ligt het accent net iets anders. Uiteraard kun je altijd met onze medewerkers bespreken welke wensen je hebt. Daarnaast kunnen wij de inrichting van de zaal en eventuele audiovisuele apparatuur verzorgen, voor een onvergetelijk feest. Wil je na afloop graag overnachten in één van onze luxe kamers? Ook dat is uiteraard mogelijk. Niets is zo fijn als na een spetterend feest een heerlijk bed in te duiken, zonder nog ergens naar toe te hoeven gaan.

 

Contact
Voor het zover is bespreken we graag het arrangement van jouw keuze en organiseren we samen met jou je evenement of ander feest. Bel ons voor het maken van een afspraak, via 0598-393336 of mail naar info@hotelfaber.nl. Uiteraard is het ook mogelijk bij ons langs te komen om onze zalen te bekijken. We heten je graag welkom in ons mooie hotel.

 

Al het fijne onder één dak

  • Sfeervolle zaal met dansvloer, podium
  • Receptie en/of spetterend feest
  • Heerlijk diner of warm-koud buffet
  • Selectie van bieren, wijnen en lekkere bites
  • Ruime eigen parkeerplaats

Contacteer ons