Kerst 2023 met Faber’s traiteur
Hotel Faber
image

Kerst 2023 met Faber’s traiteur

Gemakkelijk ambachtelijk eten met kerst?

Voor de feestdagen bereiden onze koks uw diner op ambachtelijke wijze. De hoofdgerechten worden verpakt in een oven- en magnetron bestendige verpakking en zijn 4 dagen houdbaar. Gezellig thuis dineren en aan tafel wanneer het u uitkomt. 

Bekijk ons kerstmenu

Beste Prijsgarantie
 — 
Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Luxe lounge sloep

Ontdek het schitterende Zuidlaardemeergebied vanaf een Luxe Lounge Sloep.

Een koelkastje aan boord staat garant voor verfrissende koele drankjes. Wij zorgen voor heerlijke vlees –vis –en vegetarische hapjes of een rijk gevulde picknickmand aan boord.

De sloep is in combinatie met vele opties of in combinatie met een lunch of diner te huren voor maximaal 8 personen. De sloep ligt vanaf medio april t/m oktober in het Zuidlaardermeer.
Ook mogelijk is een tochtje over het Winschoterdiep langs de scheepswerven met de zogenaamde dwarshellingen. Deze tewaterlating zijn altijd immens spectaculair !
Of we brengen u naar de stad Groningen en v.v. Informeer naar de vele mogelijkheden.

 

Zuidlaardermeergebied

Op een steenworp afstand van hotel Faber vindt u het Zuidlaardermeergebied.
Het meer is bij uitstek geschikt voor de watersport. Tevens wandel, fiets –en ruiterpaden. Het strand, camping en de diverse paviljoens maken het plaatje compleet. Dit gebied is zeker de moeite waard om te bezoeken !
Grote delen van het meer en de naastliggende polders worden beheerd door de stichting Het Groninger Landschap. Het meer en omliggend gebied, waaronder de Kropswolderbuitenpolder.
Het Zuidlaardermeer  is een 540 ha groot meer met daarnaast nog 120 ha aan overlanden, ten noorden van Zuidlaren en ten zuidwesten van Hoogezand.

 

Contacteer ons