Op zoek naar een hotel in Hoogezand?

Zoek niet verder, Hotel Faber is wat je zoekt.

Een heerlijk hotel in Hoogezand waar gastvrijheid in ons bloed zit! Al 4 generaties werken wij met passie. Ons hotel in Hoogezand is een echt familiehotel, of je nu komt ontspannen tijdens een nachtje weg of komt genieten van een lekker diner of lunch: wij verzorgen dit voor je!

hotel faber
ontbijt-hotel-faber

Hotel Hoogezand, wat kun je er allemaal doen?

Naast dat je kunt genieten van een lekkere lunch, een diner bereidt met lokale ingrediënten of een hippe High Wine kun je natuurlijk ook Hoogezand verkennen. Wat er allemaal te doen is?

  • Breng een bezoekje aan het Nationale bus museum: een reis naar het verleden waar de meest bijzondere oldtimer autobussen staan.
  • Bezoek het Natuurhuis: een mooie expositie is hier te bewonderen van Stichting Natuur- en Milieu Educatie. En voor de kindjes is er een kinderboerderij waar diverse dieren rondvliegen, rondlopen en zwemmen.
  • Het hoogtepunt van je dag: een bezoekje aan de Martinitoren. Geniet van een prachtig uitzicht over de stad Groningen.
  • Een feest van herkenning: het stripmuseum. Niet alleen voor volwassenen erg leuk ook voor kinderen is hier van alles te doen.
  • De Vismarkt: een bezoekje meer dan waard wanneer je een dagje in Groningen bent!
  • Een echte hit: Bierbrouwerij Martinus. Stap binnen en maak een tour door de brouwerij met als afsluiter natuurlijk een biertje van de tap! De Bierbrouwerij is ongeveer 14 km van hotel Hoogezand Faber dus zeker het proberen waard.

Hotel Hoogezand Sappemeer: tijd voor relaxen!

Ben je na het bezoeken van al deze uitjes toe aan even relaxen of sluit je de dag graag af met een lekker diner, een borrel of High Beer? Dan ben je welkom bij Hotel Faber in Hoogezand. Met onze gastvrijheid gaan we ervoor zorgen dat je een heerlijke avond beleefd.

Hebben we je overtuigd van een bezoekje aan dit hotel in Hoogezand? Boek dan nu!