overnachten-groningen-hotel-faber

Veel mensen willen graag in het hart van het centrum overnachten als zij een stad bezoeken. Je zit dan vlakbij het uitgaanscentrum en je hoeft niet ver te lopen. Het kan echter ook een nadeel zijn om in dit drukke deel van een stad te overnachten. Je hebt er sneller last van geluidsoverlast, kunt vaak lastig parkeren en de omgeving is minder goed bereikbaar. Daarom is een hotel buiten de stad ook het overwegen waard, vooral als je naar Groningen Stad gaat. Zo geniet je zowel van de stad als de omgeving en kun je overal naartoe zonder te veel tijd kwijt te zijn.

Hotel in de buurt van Groningen

Welke locatie kies je dan, als je een hotel in de buurt van Groningen zoekt? Als je eenvoudig naar Groningen Stad wilt kunnen reizen maar wel wilt genieten van de rust en ruimte van het Groningse platteland is Hotel Faber in Hoogezand een ideale keuze. Vanuit Hoogezand pak je eenvoudig de trein of de bus naar Groningen Stad, of reis je met je eigen auto de provincie door. Hoogezand is ook een ideale uitvalsbasis voor wandel- of fietstochten. De vlakke provincie Groningen leent zich hier uitstekend voor.

Hotel in Hoogezand

Bij Hotel Faber in Hoogezand vind je alles wat je nodig hebt voor een ontspannen weekendje weg in Groningen. Heb je volgend jaar een citytrip op de planning staan? Boek dan je kamer zo snel mogelijk en profiteer van aantrekkelijk lage prijzen en comfortabele kamers. Onze medewerkers helpen je graag bij het plannen van je ideale weekendje weg, bijvoorbeeld met tips voor leuke uitjes in de buurt of een mooie route door de provincie. Een kamer reserveren doe je eenvoudig via info@hotelfaber.nl of via de telefoon op 0598-393336.

Zoek jij een leuk hotel in de buurt van Groningen?

Je zou ook interesse kunnen hebben in