sportief-weekendje-groningen

Wil jij je geliefde verrassen met een leuke citytrip? Denk dan eens aan een nachtje weg naar Groningen. In Groningen is voor ieder stel iets leuks te doen. Bovendien vind je in de omgeving mooie, romantische plaatsen voor een overnachting. Zo kom je ’s avonds samen lekker bij van een actieve dag, bijvoorbeeld in Hotel Faber in Hoogezand. Voor een echte verrassing houd je je tripje naar Groningen natuurlijk zo lang mogelijk geheim en regel je een aantal leuke activiteiten die je samen kunt ondernemen.

Nachtje weg naar Groningen: leuke activiteiten

Door voorafgaand aan je vertrek wat leuke activiteiten te plannen kun je een echt succes maken van een nachtje weg naar Groningen. Houdt jouw partner bijvoorbeeld van kunst? Bezoek dan samen het Groninger museum of plan je weekendje weg tijdens de eindexamenexposities van de kunstacademie. Ook in de regio zijn voldoende leuke musea en galerieën te bezoeken. Zijn jullie meer liefhebbers van de natuur? Breng dan een bezoek aan de Hortus Botanicus in Haren of ga fietsen langs het Reitdiep. Zo zie je de prachtige, weidse natuur van het Groningse platteland. In elk seizoen is Groningen mooi, ook in de wintermaanden.

Luxe en romantische kamers op het platteland

Hotel Faber is gelegen in Hoogezand, dat zich op twintig minuten rijden van Groningen Stad bevindt. Hier boek je een luxe en romantische kamer, met de rust van het platteland om je heen. ’s Ochtends schuif je aan bij het ontbijtbuffet en ’s avonds heb je de mogelijkheid heerlijk te dineren. Boek je kamer nu om zeker te zijn van een overnachting tijdens je weekendje weg in Groningen. Bel naar 0598-393336 of stuur een e-mail naar info@hotelfaber.nl voor het maken van een reservering of meer informatie.

Zo maar een nachtje weg naar Groningen?

Je zou ook interesse kunnen hebben in