zaal-huren-hoogezand

Stel, je wilt een zaal huren in Hoogezand voor een trouwfeest, jubileumfeest of zakelijke bijeenkomst. Waar kun je dan terecht? Bij Hotel Faber weten we hoe belangrijk het is dat een zaal voldoet aan jouw wensen en dat er aandacht is voor goede catering. Daarom bieden wij de mogelijkheid een kleine, middelgrote of grote zaal te huren voor jouw feest of zakelijke lunch. Vanzelfsprekend verzorgen wij ook de lunch, hapjes en drankjes of een gezellige borrel. Omdat ons hotel is uitgerust met een complete keuken kunnen wij jou en je gasten tijdens je feest of bijeenkomst optimaal voorzien van smaakvol eten en drinken.

Opties zaal huren in Hoogezand

Bij Hotel Faber huur je een zaal op basis van het aantal gasten dat jij verwacht. Zo bieden we zalen aan voor groepen van honderd tot tweehonderd personen. Je kunt ook gebruik maken van onze kleinste zaal. Deze ruimte is perfect voor zakelijke bijeenkomsten en biedt ruimte aan twaalf personen. Hier vergader je in een aangename, intieme sfeer terwijl je tussen de middag bijvoorbeeld van een warm buffet of complete lunch met luxe broodjes geniet. Uiteraard zijn al onze zalen uitgerust met audio- en videoapparatuur. Zo kun je presentaties houden of muziek draaien tijdens een feest. Bovendien kunnen wij onze zalen in verschillende opstellingen inrichten, zodat de juiste ruimte en sfeer ontstaat. Een zaal huren in Hoogezand bij Hotel Faber voorziet je in alles wat je nodig hebt om jouw dag tot een succes te maken, of het nu gaat om een feestje of vergaderen.

Opties bespreken en reserveren

We bespreken graag jouw wensen als je een zaal bij ons reserveert. Wij zorgen er dan voor dat de zaal op de juiste dag in gereedheid is gebracht. Bel ons voor meer informatie op 0598-393336 of reserveer via info@hotelfaber.nl.

Zaal huren in Hoogezand voor feest of bijeenkomst