feest-organiseren-faber

Wie een groot feest organiseert heeft een grote ruimte nodig, waar alle gasten zich welkom voelen. Wil jij binnenkort een jubileum of verjaardag vieren en ben je op zoek naar een mooie zaal waar jouw feest plaats kan vinden? Het is zeker mogelijk een zaal te huren bij Hotel Faber. Wij stellen meerdere zalen in ons hotel beschikbaar voor feesten en partijen. De zalen verschillen in grootte, waardoor het altijd mogelijk is een zaal uit te kiezen die past bij jouw gelegenheid en het aantal gasten dat op jouw feest komt. Het is immers zonde een te kleine of te grote zaal te huren. Daarbij verzorgen wij uiteraard ook de hapjes en de drankjes tijdens het feest, zodat het jouw gasten aan niets ontbreekt.

Zaal huren hotel: mogelijkheden

Al onze zalen zijn voorzien van audiovisuele middelen, zodat je tijdens het feest muziek kunt draaien of filmpjes kunt laten zien. Dat maakt onze zalen ook heel geschikt voor zakelijke doeleinden, zoals een congres of vergadering. Voor feesten verzorgen wij feestelijke hapjes, terwijl wij voor zakelijke bijeenkomsten ook een borrel of complete lunch kunnen verzorgen: van warm of koud buffet tot luxe belegde broodjes. Zo ben je compleet ontzorgd en kun je je richten op de feestelijkheden of de bespreking die al je aandacht nodig heeft.

Meer informatie

Om jouw feest of bijeenkomst zo goed mogelijk te kunnen organiseren bespreken wij graag jouw wensen met je door. Wellicht past één van onze arrangementen goed bij jouw wensen. Dan kunnen wij op basis van dat arrangement en jouw wensen een mooi totaalpakket aanbieden dat voldoet aan jouw verwachtingen. Vervolgens gaan wij aan het werk om de zaal in orde te maken. Bel ons op 0598-393336 of reserveer via info@hotelfaber.nl. Uiteraard ben je ook welkom om onze zalen te komen bekijken. Ook hiervoor maken wij graag een afspraak met je.

Zaal huren bij Hotel Faber

Je zou ook interesse kunnen hebben in