Vergaderen

Vergaderen op een comfortabele manier

Bij Hotel Faber vergaderen is kiezen voor comfort. Wij zorgen ervoor dat het aan niets zal ontbreken en dat de perfecte ambiance er is om productief zaken te doen.

Al het fijne onder één dak

  • Meerdere zalen en vergaderruimtes
  • Heerlijke lunch met soep, broodjes, kroketten...
  • Koffie, thee, jus d’orange, frisdrank...
  • Ruime eigen parkeerplaats
  • Alle voorzieningen aanwezig

Vergader arrangementen

Hotel Faber biedt in een perfecte ambiance ideale mogelijkheden voor vergaderingen, cursussen, seminars, trainingen en dergelijke. We kunnen alles naar wens regelen. Om u een idee te geven, treft u onderstaand onze populaire vergaderarrangementen. Alle arrangementen zijn geschikt voor kleine tot (zeer) grote groepen en kunnen voor 1 of 2 dagdelen geboekt worden.

Teamwork

In een mooie vergaderzaal met je team samenwerken, een informele, zakelijke sfeer met natuurlijk koffie & thee met wat lekkers erbij.

Succes

Een zakelijke meeting gericht op resultaat, er samen uitkomen; dát is het Succes arrangement . Voorzien van een lekkere lunch met soep, rijkelijk belegde broodjes en koffie & thee.

Presentatie

De zaal wordt ingericht zodat er optimaal een presentatie voor een kleine tot (zeer) grote groep gegeven kan worden. Koffie & Thee erbij en naar wens een lekkere lunch in de pauze.

Creatief

Soms moet je creatief zijn tijdens een vergadering. Bij het Creatief arrangement wordt de zaal informeer ingericht om in een ongedwongen sfeer, met diverse lekkernijen erbij, tot nieuwe ideeën te komen.

MEetup

Om de puzzelstukjes op z'n plek te krijgen is een Meetup cruciaal; samenzitten met je team in een goede, rustige, zakelijke ambiance. We richten de zaal naar wens in en zorgen dat het aan niets ontbreekt.

Business diner

Na een productieve vergadering je team dichter bij elkaar brengen met een Business Diner. Genieten van de heerlijke gerechten van de kaart en naast zakelijk elkaar ook persoonlijk leren kennen.