Vergaderen

Vergaderen op een comfortabele manier

Bij Hotel Faber vergaderen is kiezen voor comfort. Wij zorgen ervoor dat het aan niets zal ontbreken en dat de perfecte ambiance er is om productief zaken te doen.

Al het fijne onder één dak

  • Meerdere zalen en vergaderruimtes
  • Heerlijke lunch met soep, broodjes, kroketten...
  • Koffie, thee, jus d’orange, frisdrank...
  • Ruime eigen parkeerplaats
  • Alle voorzieningen aanwezig

Comfortabel en sfeervol vergaderen in Groningen

Zoek je een prettige vergaderlocatie buitenaf? Bekijk dan eens onze mogelijkheden op het gebied van vergaderen. Met onze speciale vergaderarrangementen spreek je jouw collega’s en zakenrelaties in een bijzonder comfortabele en sfeervolle omgeving. Hotel Faber is voor veel bedrijven in de regio de vergaderlocatie bij uitstek. Maak één of twee dagdelen gebruik van al onze faciliteiten en onze vergaderingsruimte. Wij bieden ruimte aan kleine én grote gezelschappen met ruimten van verschillende grootte. Zo voel je je altijd thuis bij Hotel Faber. Onze medewerkers doen er tijdens je verblijf alles aan het jou zo aangenaam mogelijk te maken.

Van alle gemakken voorzien tijdens het vergaderen

Wij weten dat je niet alleen een prettige locatie nodig hebt, maar ook graag een aantal concrete zaken aantreft in jouw vergaderingsruimte. Daarom zorgen wij ervoor datje beschikking hebt over:

  • Lekkere koffie en thee
  • Flipover met stiften
  • Beamer
  • Wifi

Als je graag andere zaken tijdens jouw vergadering gebruikt kun je dit uiteraard aan ons doorgeven. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor een kleine en grote versnapering voor tijdens, voor of na je vergadering. Een lunchbuffet behoort bijvoorbeeld ook tot de mogelijkheden. Je hoeft je overleg dan niet te onderbreken voor de lunch en je kunt jouw lunch in besloten gezelschap nuttigen. Zo wordt vergaderen pas echt een plezier.

Teamwork

In een mooie vergaderzaal met je team samenwerken, een informele, zakelijke sfeer met natuurlijk koffie & thee met wat lekkers erbij.

Succes

Een zakelijke meeting gericht op resultaat, er samen uitkomen; dát is het Succes arrangement . Voorzien van een lekkere lunch met soep, rijkelijk belegde broodjes en koffie & thee.

Presentatie

De zaal wordt ingericht zodat er optimaal een presentatie voor een kleine tot (zeer) grote groep gegeven kan worden. Koffie & Thee erbij en naar wens een lekkere lunch in de pauze.

Creatief

Soms moet je creatief zijn tijdens een vergadering. Bij het Creatief arrangement wordt de zaal informeer ingericht om in een ongedwongen sfeer, met diverse lekkernijen erbij, tot nieuwe ideeën te komen.

MEetup

Om de puzzelstukjes op z'n plek te krijgen is een Meetup cruciaal; samenzitten met je team in een goede, rustige, zakelijke ambiance. We richten de zaal naar wens in en zorgen dat het aan niets ontbreekt.

Business diner

Na een productieve vergadering je team dichter bij elkaar brengen met een Business Diner. Genieten van de heerlijke gerechten van de kaart en naast zakelijk elkaar ook persoonlijk leren kennen.

Bereikbaarheid

Hotel Faber is zeer goed bereikbaar. Ons hotel is te vinden vlakbij de A7. Ook vanuit Groningen Stad is Hotel Faber al binnen een kwartier te bereiken. Uiteraard biedt ons hotel ruimte aan een groot aantal auto’s. Parkeren is dus geen probleem. Speciale wensen voor je vergadering? Geef deze aan ons door tijdens het maken van je reservering. Een beamer of andere apparatuur kan zo kosteloos en tijdig in de vergaderingsruimte worden opgesteld. Boek jouw vergaderlocatie vandaag nog. Bel naar 0598-393336 of reserveer per mail via info@hotelfaber.nl.