hotelkamer-overnachting-groningen

Een weekendje weg hoeft niet duur te zijn, vooral als je op tijd een overnachting boekt en een leuke aanbieding vindt. Ook de rest van je citytrip organiseer je voordelig met de juiste tips. Zo is een weekendje weg in Nederland voor elk budget mogelijk. Heb je ook zin om er dit najaar nog eens op uit te gaan met je partner of het hele gezin? Gebruik dan deze tips voor een budgetvriendelijk weekendje weg.

Goedkoop overnachten in Groningen en gratis uitjes

Een voordelig weekend weg begint natuurlijk met een goedkope overnachting. Goedkoop overnachten in Groningen doe je door een vriendelijk geprijsd hotel uit te zoeken. Hotels buiten de stad zijn vaak voordeliger geprijsd. Het helpt ook om te kiezen voor data buiten de zomervakantie en andere schoolvakanties. Ga bijvoorbeeld in het laagseizoen, in januari of februari. Er zijn tijdens deze maanden volop activiteiten in Groningen, maar je betaalt in deze maanden vaak minder voor je kamer. Daarnaast kun je op zoek gaan naar gratis uitjes. Er worden regelmatig leuke evenementen georganiseerd waar je gratis naartoe kunt. ’s Avonds eet je bijvoorbeeld in je hotel of je gebruikt een coupon voor een restaurant in de buurt. Sommige restaurants bieden bovendien leuke acties aan voor gezinnen met kinderen.

Reis en verblijf

Je reis naar en in Groningen kost misschien ook geld. Door voor het openbaar vervoer te kiezen en te reizen met kortingskaartjes kun je vaak behoorlijk besparen. Ga je met de bus? Koop dan bijvoorbeeld een dagkaartje bij de chauffeur zodat je voor enkele euro’s in Groningen met de bus reist. Daarnaast is het aan te raden je hotel op tijd te boeken. Kies bijvoorbeeld voor goedkoop overnachten in Groningen en boek een voordelige kamer bij Hotel Faber in Hoogezand. Hoe sneller je boekt, hoe voordeliger je kamer vaak is.

Tips voor goedkoop overnachten in Groningen

Je zou ook interesse kunnen hebben in