Wist je dat Hotel Faber niet alleen klaarstaat voor hotelgasten maar ook voor culinaire fijnproevers? Ons restaurant is al vele jaren een begrip in de regio. Onze chef-kok maakt elke dag verrassende gerechten klaar voor hotelgasten en bezoekers van het restaurant. Je kunt dus ook gewoon terecht bij Hotel Faber als je een avond lekker uit eten wilt. Je bepaalt zelf of je daar een hotelovernachting bij aan plakt of niet. Zo is Hotel Faber ook een perfecte gelegenheid voor een avondje uit als je in de buurt woont. Je bent al in Sappemeer binnen een kwartier, gerekend vanuit Groningen Stad. Natuurlijk is ons restaurant in Sappemeer ook goed bereikbaar vanuit Drenthe en Overijssel. Besluit je te overnachten? Dan staat er de volgende dag natuurlijk een lekker ontbijt voor je klaar, waarna je de omgeving kunt verkennen. Je dag start zo op ontspannen wijze. Begin je stedentrip naar Groningen Stad bijvoorbeeld op vrijdagavond met een diner en overnachting bij Hotel Faber. Je gaat de volgende dag uitgerust op pad met je partner, familie of vrienden.

Restaurant Sappemeer: onderdeel van de geschiedenis

Ons hotel en restaurant in Sappemeer zijn inmiddels een onderdeel van de regionale geschiedenis van Hoogezand en Sappemeer. Ruim honderd jaar geleden vestigden wij hier ons en we zijn sindsdien steeds met de tijd mee gegaan. Hoewel ons menu meerdere transformaties heeft ondergaan, is onze dienstverlening nog steeds van hetzelfde hoge niveau. Mede daardoor weten mensen uit de omgeving en verder ons nog steeds te vinden. Ben je benieuwd naar onze volledige geschiedenis in Sappemeer? Vraag het eens tijdens je bezoek. Onze medewerkers vertellen je graag meer.

Dineren en overnachten

Wil je onze Groningse gastvrijheid ook eens beleven? Kom dan dineren en blijf slapen in één van onze luxe kamers. Reserveer vandaag nog telefonisch via 0598-393336 of stuur een e-mail naar info@hotelfaber.nl.