romantisch-weekendje-weg-Groningen

Een citytrip is een ideale manier om elkaar beter te leren kennen en lekker samen te genieten. Daarvoor kun je heel goed terecht in Groningen, de leukste stad van Noord-Nederland. De stad én de omgeving hebben meer dan genoeg te bieden voor een romantisch nachtje weg in Groningen. Bovendien is Groningen goed bereikbaar met de auto of het openbaar vervoer en blijft je reistijd beperkt als je voor een citytrip in Nederland kiest. Het perfecte uitje voor jou en je partner regel je heel eenvoudig zelf. We geven je graag wat tips voor een ontspannen of actief weekendje weg in Groningen!

Ontspannen weekendje weg Groningen

Als je van tevoren alles regelt hoef je je tijdens je weekendje weg in Groningen nergens meer druk om te maken. Wil je het écht lekker ontspannen maken? Kies dan voor een wellnessweekend. Bezoek bijvoorbeeld Thermen Bad Nieuweschans en geniet van een heerlijke dag in de sauna. Je sluit je dag af met een etentje bij Hotel Faber, of als je nog zin hebt in een bruisende avond, bij een goed restaurant in Groningen Stad, waarna je heerlijk voldaan je bed in duikt. Een slaapmutsje in de kroeg kan natuurlijk ook…

Actieve citytrip

Krijgen jij en je geliefde meer energie van een actief weekend? Maak dan een stadswandeling, verken de provincie op de fiets, of ga uitwaaien aan de kust van de Waddenzee. Eet een visje in Delfzijl of bezoek zeehondencentrum Pieterburen. De VVV in Groningen kan je op weg helpen als je op zoek bent naar leuke activiteiten. Daarnaast loont het ook voor je vertrek informatie te verzamelen over leuke evenementen in Groningen en omgeving. Zo kun je je citytrip helemaal plannen zoals jij wilt. Op zoek naar een fijn hotel voor twee personen? Boek dan een romantische kamer bij Hotel Faber via info@hotelfaber.nl of bel naar 0598-393336.

Romantisch uitje voor twee: weekendje weg Groningen

Je zou ook interesse kunnen hebben in