Restaurant Hoogezand, 4 tips bij Hotel Faber!

Van lunch tot aan High Wine, hotel Faber weet hoe je een gast verwend!

Er is niets lekkerder dan even niet te hoeven koken en gewoon te genieten van elkaar. Of het nu warm buiten is waardoor je liever de keuken vermijdt of dat het echt winters weer is, uit eten kan altijd!

Een heerlijke lunch bij een restaurant in Hoogezand

Even een snelle lunch of een lunchafspraak met een klant, vriend of vriendin. Welke gelegenheid het ook betreft, een goede lunch slaan we niet over. Bij Hotel Faber, restaurant in Hoogezand, kun je genieten van een lekkere lunch. Heb je zin in een vers gemaakte soep of kies je vandaag voor een goed belegd broodje? Geen probleem want de chef-kok bij dit restaurant in Hoogezand maakt van iedere lunch een fijne aangelegenheid.

Goed dineren met verse en lokale ingrediënten!

Verse producten maar vooral ook lokale ingrediënten zijn tegenwoordig een happening. Logisch, wanneer je lekker ergens gaat dineren: dan wil je het beste van het beste. Hotel Faber in Hoogezand combineert deze twee. Geniet met elkaar van een diner bereidt met zoveel mogelijk lokale ingrediënten én altijd vers voor jullie klaargemaakt!

Gezellig met vriendinnen aan de High Tea

Altijd een leuk uitje met vriendinnen: een High Tea. Hotel Faber, restaurant in Hoogezand heeft dit voor jullie op het menu. Geniet lekker van diverse soorten thee en de daarbij horende lekkernijen. Een High Tea is een goed moment om even gezellig bij te kletsen met je vriendinnen of plan een High Tea wanneer jullie iets te vieren hebben!

Helemaal hip: hotel Faber, restaurant in Hoogezand, biedt de populaire High Wine aan!

Nog niet zo bekend als de High Tea maar wel heel erg leuk. High Wine doe je in Hotel Faber, restaurant gelegen in Hoogezand. Onder het toeziend oog van een echte vinoloog ontdekken jullie allemaal verschillende soorten wijnen. Gepaard met een leuke uitleg beleven niet alleen je smaakpapillen een leuke avond!

Heb jij binnenkort iets te vieren of wil je gewoon een gezellige avond in een restaurant in Hoogezand? Ontdek dan zelf Hotel Faber: 0598 393 336 of info@hotelfaber.nl