Je wilt je trouwdag natuurlijk het liefst zo lang mogelijk laten duren, op een prachtige locatie in Nederland. Wees dan welkom bij Hotel Faber. Wij bieden je één van de mooiste trouwlocaties in Noord-Nederland aan en zijn bovendien een trouwlocatie met overnachting voor gasten. Dat betekent dat niet alleen jij met je kersverse man of vrouw kunt blijven slapen, maar dat jouw gasten ook in een luxe hotelkamer kunnen verblijven na het trouwfeest.

Het mooiste hotel om te trouwen

Bij Hotel Faber bieden we meerdere zalen aan die heel geschikt zijn voor een trouwfeest. Je kunt hier muziek draaien, filmpjes laten zien en je gasten vermaken. Wij hebben alles in huis voor een knallend feest en bespreken graag op voorhand de mogelijkheden met jullie. Bovendien verzorgen wij natuurlijk de catering, in de vorm van smakelijke hapjes en drankjes. Daarbij kun je ook heerlijk dineren in ons restaurant. Zo kun je jullie grote dag eenvoudig op één locatie plaats laten vinden, midden in de provincie Groningen.

Maak een afspraak

Uiteraard willen jullie je trouwfeest organiseren zoals jullie dat voor ogen hebben. We nemen graag jullie wensen met jullie door, zodat wij van Hotel Faber een prachtig hotel om te trouwen kunnen maken. We stemmen met jullie af welke hapjes en drankjes geserveerd moeten worden, of jullie muziek willen draaien en of jullie gebruik willen maken van ons speciale trouwarrangement. Daarnaast kunnen jullie alvast aangeven of en hoeveel gasten er willen overnachten in het hotel. We raden stellen aan op tijd een afspraak te maken zodat ons hotel op de door jullie geplande trouwdatum nog niet volgeboekt is. Benieuwd naar de mogelijkheden voor jullie trouwfeest op onze trouwlocatie met overnachting voor gasten? Bel dan naar 0598-393336 of mail naar info@hotelfaber.nl.

Op zoek naar een hotel om te trouwen?

Je zou ook interesse kunnen hebben in