vakantie groningen

Wil je dit jaar nog een tripje maken in eigen land? Denk dan eens aan de stad en pronvincie Groningen als bestemming. Groningen is één van de meest levendige steden in Noord-Nederland en biedt allerlei leuke activiteiten en uitjes op het gebied van kunst, cultuur, sport en natuur. Zo kun je elk seizoen genieten van een prachtige expositie in het Groninger Museum, zijn er allerlei leuke festivals het hele jaar door, en bieden de stad en omgeving voldoende mogelijkheden voor sportieve uitjes. Fiets bijvoorbeeld door de provincie of maak een stadswandeling door het historisch centrum van Groningen. Ook het uitgaansleven is bruisend genoeg voor een heel weekend vermaak. Zo kun je naar de schouwburg, De Oosterpoort of het filmhuis. De VVV in Groningen kan je daarbij leuke tips geven als je op zoek bent naar activiteiten voor het hele gezin.

Vakantie Groningen voorbereiden

Of je nu een weekend weggaat of een week, in beide gevallen komt je vakantie naar Groningen beter uit de verf met de juiste voorbereiding. Zoek bijvoorbeeld een weekend uit met een leuk evenement of boek alvast tickets voor een voorstelling. Ook een stadswandeling is van tevoren al te reserveren, net als een leuk restaurant in de stad. Met de juiste voorbereiding word je het hele weekend door vermaakt en maak je optimaal gebruik van je tijd in Groningen.

Extra luxe verblijf

Wil je je verblijf combineren met een luxe slaapplek? Boek dan je kamer bij Hotel Faber in Veendam. Hier rust je heerlijk uit van je activiteiten in de stad en omgeving. Hotel Faber is goed bereikbaar vanuit de stad en de omgeving en biedt je een heerlijke plek om bij te komen. Boek nu je last minute kamer via info@hotelfaber.nl of bel naar 0598-393336. Zo weet je zeker dat je vakantie in Groningen een ontspannen begin en einde heeft.

Op vakantie naar Groningen

Je zou ook interesse kunnen hebben in