tt assen hotel faber

Op het TT circuit in Assen vinden jaarlijks allerlei spectaculaire evenementen plaats. De MotoGP TT Assen wordt er bijvoorbeeld verreden, maar ook het WK Superbike wordt er gehouden. Het circuit ligt vlak naast Assen en verwelkomt jaarlijks duizenden bezoekers die genieten van een weekendje weg. Lijkt het jou ook leuk om een keer de TT te bezoeken? Dan geven we je graag wat tips.

Boek op tijd voor TT Assen

Je beleeft het leukste evenement op het TT circuit als je kiest voor de MotoGP. Tijdens deze wedstrijd wordt een Grand Prix in de MotoGP verreden, dé klasse voor internationale motorraces. Het hele weekend vinden er races plaats in verschillende motorklassen. Het is aan te raden je kaarten ruim op tijd te kopen omdat dit evenement zeer populair is. Liefhebbers uit verschillende landen komen elk jaar naar Assen voor de TT, dus kaarten zijn altijd snel uitverkocht. Als je volgend jaar in juni de TT wilt bezoeken kun je nu al een ticket kopen, voor beide dagen of alleen de zaterdag of zondag.

Regel vervoer en verblijf

Zorgeloos een weekendje weg naar de TT in Assen organiseer je door ook alvast naar je vervoer en verblijf te kijken. Regel ruim van tevoren een goed hotel zodat je uitgerust naar de TT afreist. Hotel Faber in Veendam ligt op slechts een half uur rijden van Assen en is dus een uitstekende keuze als je op zoek bent naar een prettig verblijf. Bovendien ligt het hotel ver genoeg van het circuit om geen last te hebben van de drukte. Verdiep je daarnaast ook in je vervoer. Met de auto heb je alle vrijheid maar rondom de TT wordt er ook voldoende openbaar vervoer ingezet. Ook hiermee kun je prima van en naar Hotel Faber reizen. Boek nu je overnachting alvast en bel naar 0598-393336 of stuur een e-mail naar info@hotelfaber.nl.

Onze tips voor een bezoek aan de TT in Assen

Je zou ook interesse kunnen hebben in