goedkoop-hotel-groningen-trein

Goedkoop hotel in Groningen

Ben je binnenkort van plan een dag naar Groningen te gaan? Verwen jezelf dan met een hotelovernachting in de buurt. Zo hoef je ’s avonds niet terug te reizen en kun je er een leuke avond uit van maken. Soms wil je voor een citytrip niet te veel kosten maken. Een goedkope overnachting in Groningen is dan een uitkomst. We geven je graag wat tips voor het organiseren van een voordelige citytrip naar de leukste stad van Noord-Nederland.

Verder lezen “Goedkoop hotel in Groningen”

overnachten-groningen-hotel-faber

Zoek jij een leuk hotel in de buurt van Groningen?

Veel mensen willen graag in het hart van het centrum overnachten als zij een stad bezoeken. Je zit dan vlakbij het uitgaanscentrum en je hoeft niet ver te lopen. Het kan echter ook een nadeel zijn om in dit drukke deel van een stad te overnachten. Je hebt er sneller last van geluidsoverlast, kunt vaak lastig parkeren en de omgeving is minder goed bereikbaar. Daarom is een hotel buiten de stad ook het overwegen waard, vooral als je naar Groningen Stad gaat. Zo geniet je zowel van de stad als de omgeving en kun je overal naartoe zonder te veel tijd kwijt te zijn.

Verder lezen “Zoek jij een leuk hotel in de buurt van Groningen?”

hotelkamer-overnachting-groningen

Tips voor goedkoop overnachten in Groningen

Een weekendje weg hoeft niet duur te zijn, vooral als je op tijd een overnachting boekt en een leuke aanbieding vindt. Ook de rest van je citytrip organiseer je voordelig met de juiste tips. Zo is een weekendje weg in Nederland voor elk budget mogelijk. Heb je ook zin om er dit najaar nog eens op uit te gaan met je partner of het hele gezin? Gebruik dan deze tips voor een budgetvriendelijk weekendje weg.

Verder lezen “Tips voor goedkoop overnachten in Groningen”

sportief-weekendje-groningen

Zo maar een nachtje weg naar Groningen?

Wil jij je geliefde verrassen met een leuke citytrip? Denk dan eens aan een nachtje weg naar Groningen. In Groningen is voor ieder stel iets leuks te doen. Bovendien vind je in de omgeving mooie, romantische plaatsen voor een overnachting. Zo kom je ’s avonds samen lekker bij van een actieve dag, bijvoorbeeld in Hotel Faber in Hoogezand. Voor een echte verrassing houd je je tripje naar Groningen natuurlijk zo lang mogelijk geheim en regel je een aantal leuke activiteiten die je samen kunt ondernemen.

Verder lezen “Zo maar een nachtje weg naar Groningen?”

Luxe en sfeervol overnachten in Groningen

Een citytrip naar Groningen Stad of de provincie is de ideale manier om eens lekker bij te komen in Nederland. Een verre reis is niet altijd nodig om het vakantiegevoel op te roepen. Sterker nog, een luxe overnachting in Noord-Nederland is vaak veel relaxter dan een vliegreis en verblijf in het buitenland. Bovendien kun je ook met een kleine portemonnee sfeervol overnachten in Groningen, bijvoorbeeld bij Hotel Faber. Ook zin om dit najaar of volgend voorjaar een weekendje weg te gaan? Bezoek dan de provincie Groningen eens en laat je verrassen door de vele bezienswaardigheden in Groningen Stad en Ommeland.

Verder lezen “Luxe en sfeervol overnachten in Groningen”

groningen-eurosonic-evenement-groningen

Geplande evenementen in Groningen

Als je een weekendje weg naar Groningen in gedachten hebt, wil je daar natuurlijk een succes van maken. Het is handig van tevoren te checken welke evenementen in Groningen bij jouw uitje passen. Zo kun je bijvoorbeeld tickets reserveren als dat nodig is, of tijdens je weekend spontaan iets leuks gaan doen omdat je tijd over hebt. Als je weet welke geplande evenementen in Groningen te bezoeken zijn, maak je veel eenvoudiger een leuk weekend van je citytrip.

Verder lezen “Geplande evenementen in Groningen”

festival groningen tips

Activiteiten Groningen 2019

Op zoek naar een leuke bestemming voor een weekendje weg in Nederland? Misschien haalt dit overzicht van activiteiten in Groningen je nog over om dit najaar een weekend naar Groningen te komen. Groningen biedt voldoende mogelijkheden voor een leuke citytrip of midweek in de provincie. Met deze tips plan je absoluut een leuk weekendje weg met je geliefde of je gezin.

Verder lezen “Activiteiten Groningen 2019”

vakantie groningen

Op vakantie naar Groningen

Wil je dit jaar nog een tripje maken in eigen land? Denk dan eens aan de stad en pronvincie Groningen als bestemming. Groningen is één van de meest levendige steden in Noord-Nederland en biedt allerlei leuke activiteiten en uitjes op het gebied van kunst, cultuur, sport en natuur. Zo kun je elk seizoen genieten van een prachtige expositie in het Groninger Museum, zijn er allerlei leuke festivals het hele jaar door, en bieden de stad en omgeving voldoende mogelijkheden voor sportieve uitjes. Fiets bijvoorbeeld door de provincie of maak een stadswandeling door het historisch centrum van Groningen. Ook het uitgaansleven is bruisend genoeg voor een heel weekend vermaak. Zo kun je naar de schouwburg, De Oosterpoort of het filmhuis. De VVV in Groningen kan je daarbij leuke tips geven als je op zoek bent naar activiteiten voor het hele gezin.

Verder lezen “Op vakantie naar Groningen”

tt assen hotel faber

Onze tips voor een bezoek aan de TT in Assen

Op het TT circuit in Assen vinden jaarlijks allerlei spectaculaire evenementen plaats. De MotoGP TT Assen wordt er bijvoorbeeld verreden, maar ook het WK Superbike wordt er gehouden. Het circuit ligt vlak naast Assen en verwelkomt jaarlijks duizenden bezoekers die genieten van een weekendje weg. Lijkt het jou ook leuk om een keer de TT te bezoeken? Dan geven we je graag wat tips.

Verder lezen “Onze tips voor een bezoek aan de TT in Assen”

hotel-veendam-groningen-ommeland

Een hotel bij Veendam waar je rust en kwaliteit vindt

In één dag kun je zeker de sfeer proeven in Veendam of in de stad Groningen, maar als je echt wilt genieten van de stad en omgeving boek je natuurlijk een hotel voor een heel weekend. Dat geeft je alle ruimte de stad en de omgeving te verkennen. In Groningen stad en omgeving vind je een aantal hotels, maar als je een echt bijzondere ervaring wilt kies je voor de rust en luxe van Hotel Faber een hotel tussen Veendam en Groningen in. Overnachten in de buurt van Veendam is net zo praktisch als overnachten in de stad. Je bent snel in Groningen centrum door de snelle treinverbinding. Hiermee wordt je weekend een stuk zorgelozer, geen problemen met parkeren, je auto kan gewoon op ons eigen parkeerterrein bij het hotel.

Verder lezen “Een hotel bij Veendam waar je rust en kwaliteit vindt”