Een citytrip naar Groningen Stad of de provincie is de ideale manier om eens lekker bij te komen in Nederland. Een verre reis is niet altijd nodig om het vakantiegevoel op te roepen. Sterker nog, een luxe overnachting in Noord-Nederland is vaak veel relaxter dan een vliegreis en verblijf in het buitenland. Bovendien kun je ook met een kleine portemonnee sfeervol overnachten in Groningen, bijvoorbeeld bij Hotel Faber. Ook zin om dit najaar of volgend voorjaar een weekendje weg te gaan? Bezoek dan de provincie Groningen eens en laat je verrassen door de vele bezienswaardigheden in Groningen Stad en Ommeland.

Overnachten in Groningen: Hotel Faber

Een prettig hotel zorgt ervoor dat je je heerlijk kunt ontspannen en lekker kunt slapen nadat je er een dag op uit bent geweest. Of je nu met je geliefde een romantisch weekendje weg hebt gepland of juist met het hele gezin op pad wilt, in Hotel Faber kom je ’s avonds heerlijk tot rust. Je beschikt altijd over een luxe kamer en geniet ’s ochtends van een uitgebreid, vers ontbijt. In de avond kun je heerlijk dineren in het restaurant van het hotel. Bovendien ligt Hotel Faber centraal in de provincie. Binnen twintig minuten sta je in het centrum van Groningen. Omliggende dorpen zijn eenvoudig te bezoeken met de auto, de fiets of het openbaar vervoer. Je geniet in Hoogezand van een rustige omgeving en je hoeft ’s avonds geen lange reis naar huis te maken. In plaats daarvan kruip je onder de wol in Hotel Faber.

Boek nu jouw overnachting

Ook overnachten in Groningen? Boek jouw luxe en sfeervolle kamer snel, zodat je verzekerd bent van een overnachting op de gewenste datum. Wil je meer weten over onze kamers en arrangementen? Stuur ons een e-mail via info@hotelfaber.nl of bel 0598-393336 voor het boeken van je overnachting.

Luxe en sfeervol overnachten in Groningen

Je zou ook interesse kunnen hebben in