Reserveer online

Heerlijk lunchen, dineren of een high tea bij Faber

Geniet van een smakelijke lunch, diner, high tea, wijn- of bier proeverij bij Hotel Faber. Verse, lokale ingrediënten verwerken we tot lekkere Hollandse en wereldse gerechten.

Al het fijne onder één dak

  • Heerlijke gerechten bereid met verse ingrediënten
  • Lunch, diner of warm-koud buffet
  • Voor grote of kleine groepen
  • Gezellige ambiance
  • Ruime eigen parkeerplaats

Lunch, diner, buffet en meer...

Hotel Faber is een gezellig café restaurant voor lunch, diner, high tea, wijn- en bierproeverij. Je bent van harte welkom, ook voor groepen hebben wij keuze van de kaart of warm en koud buffet.

Lunch

Kom gezellig lunchen, van belegde broodjes tot soep, salades en kroketten. Kom je met een groep, laat het ons weten, we zorgen dat de complete lunch voor u klaar staat.

Diner

Kom eten in ons restaurant met lekker veel keus op onze dinerkaart en alles bereid met verse, zoveel mogelijk lokale ingrediënten.

Buffet

Geheel naar wens samen te stellen en beschikbaar voor kleine of grote gezelschappen. Een lekker buffet met voor ieder wat wils.

HIGH tea

Een speciale middag om lekker eens bij te kletsen of om iets te vieren, de High Tea is hét juiste moment om samen te zijn. Verschillende soorten thee met lekkernijen.

High beer

Bierproeverij met uiteenlopende soorten bier van verschillende landen, soorten en lokaal gebrouwen. Een leerzame maar bovenal gezellige avond.

High Wine

Een proeverij van diverse soorten wijnen onder begeleiding van een vinoloog. Een gezellige en verrassende avond die je smaakpapillen prikkelt.