Gezellig en luxe dineren in Hoogezand doe je in het restaurant van Hotel Faber. Hier worden elke avond heerlijke gerechten geserveerd, vers bereid in eigen keuken, met veel gerechten waarbij vlees en vis op de voorgrond staan. Uiteraard hebben we ook voor de vegetariër een selectie smakelijke gerechten en kun je heerlijk natafelen met onze desserts of speciale koffies. Wil je ook eens uit eten in de omgeving of zoek je een bijzonder restaurant in Noord-Nederland? Wees welkom bij Hotel Faber, ook als je niet kiest voor een overnachting. Naast dineren kun je ook lunchen en ontbijten bij Hotel Faber en gewoon heerlijk ontspannen, met familie, vrienden of je partner.

Overnachten na diner restaurant Hoogezand

Omdat het restaurant onderdeel uitmaakt van Hotel Faber kun je vanzelfsprekend ook overnachten na je diner. Als je kiest voor deze optie hoef je ’s avonds niet naar huis en kun je extra lang natafelen, waarna je in één van onze heerlijke bedden in slaap kunt vallen. Een diner met overnachting is bovendien een heerlijk begin van een weekendje weg in de provincie Groningen. Je gaat eerst lekker uit eten en slaap in ons hotel, waarna je de volgende dag op stap gaat. Bezoek de stad Groningen of ga op pad in de omgeving. Natuurlijk ben je ’s avonds van harte welkom voor een diner in ons restaurant in Hoogezand. Je hoeft zo niet op zoek naar een restaurant buiten de deur.

Reserveren

Als je zeker wilt zijn van een plekje in onze dinerzaal, plaats dan jouw reservering vandaag nog. Wanneer je ook wilt blijven overnachten raden we je zeker aan om een reservering door te geven. Heb je speciale wensen of allergieën waar wij rekening mee moeten houden? Geef dat dan door bij het maken van je reservering. Bel ons op 0598-393336 of mail naar info@hotelfaber.nl.

Gezellig en luxe restaurant in Hoogezand

Je zou ook interesse kunnen hebben in