groningen-eurosonic-evenement-groningen

Als je een weekendje weg naar Groningen in gedachten hebt, wil je daar natuurlijk een succes van maken. Het is handig van tevoren te checken welke evenementen in Groningen bij jouw uitje passen. Zo kun je bijvoorbeeld tickets reserveren als dat nodig is, of tijdens je weekend spontaan iets leuks gaan doen omdat je tijd over hebt. Als je weet welke geplande evenementen in Groningen te bezoeken zijn, maak je veel eenvoudiger een leuk weekend van je citytrip.

Welke geplande evenementen in Groningen bezoek jij?

Een aantal evenementen in Groningen zijn heel bekend. Zo kun je deze winter bijvoorbeeld weer genieten van de WinterWelVaart. Deze winterse markt vind je aan de karakteristieke kades van het Lage en Hoge der A in Groningen Stad, of bezoek dit festival in Zoutkamp of Sappemeer. Andere leuke evenementen in Groningen zijn bijvoorbeeld Eurosonic Noorderslag. Dit muziekfestival vindt altijd plaats in januari. Voor muziek kun je trouwens het hele jaar door terecht in Groningen. Wil je alvast een bezoek plannen voor volgend jaar? Kijk dan eens naar de weekenden waarin Noorderzon plaatsvindt, Paradigm Festival, of laat je betoveren door het Groningse platteland en bezoek festival Terug naar het Begin. Natuurlijk kun je ook het programma van de schouwburg of de Oosterpoort bekijken. De kans is groot dat er een bijzondere artiest optreedt in één van de concertzalen die Groningen rijk is.

Regel op tijd je verblijf

Optimaal genieten van jouw bezoek aan Groningen stad en de omgeving doe je natuurlijk als je weet dat je ’s avonds heerlijk bij kunt komen in een goed hotel. Hotel Faber in Hoogezand is de ideale uitvalsbasis voor een weekendje weg in Groningen, waarbij je één of meerdere geplande evenementen in Groningen bezoekt. Regel op tijd je verblijf zodat jouw trip niets meer in de weg staat. Boek nu jouw kamer via info@hotelfaber.nl of bel naar 0598-393336 voor meer informatie.

Geplande evenementen in Groningen

Je zou ook interesse kunnen hebben in