hotel-faber-series-streamen

Wat is er nu lekkerder dan een nachtje weg in een prettig hotel, waar gastvrijheid op nummer één staat? Nog lekkerder is, genieten van een nachtje weg en je favoriete film of serie kunnen streamen op een nieuwe tv!

Ontdek hotel Faber met al haar faciliteiten

Hotel Faber, gelegen in Hoogezand, biedt meer dan enkel en alleen een slaapplek. Het heeft een heerlijk restaurant waar je kunt genieten van een lunch, diner, high wine of een high beer. Maar hotel Faber biedt nog veel meer:

  • Heerlijk mosselen eten in het mosselseizoen
  • 3 soorten kamers: standaard, comfort en twinluxe
  • Alle kamers bevatten nieuwe tv’s waar jij je favoriete film of serie op kan streamen
  • Een gezellig café waar je in de avond nog even kan naborrelen
  • Diverse arrangementen zoals: luxe lounge sloep, bruiloft arrangement, het tewaterlating arrangement en een party arrangement

Ook voor groepen staat hotel Faber klaar

Wanneer je een vergadering moet plannen of met een grotere groep ergens wilt plaats nemen, is hotel Faber een echte aanrader. Ook met een grotere groep is het mogelijk om te lunchen of dineren. Plan je een meerdaags event? Dan kunnen je gasten blijven slapen in het hotel en genieten van de luxe die het hotel biedt.

In Hoogezand is genoeg te doen!

Een nachtje weg is altijd even lekker. Er tussen uit en genieten van een andere omgeving. In Hoogezand en omstreken is er genoeg te doen. Ga een dagje op stap naar Groningen en bezoek de Martini toren, of breng een bezoekje aan de scheepswerf in Hoogezand. Sluit je dagje uit af met een diner in het restaurant van hotel Faber en duik daarna heerlijk je bed in.

Breng jij binnenkort een bezoekje aan Hoogezand? Boek dan nu een kamer bij Hotel Faber en geniet van luxe, comfort en gastvrijheid!

 

Genieten van een nieuwe tv met mogelijkheid tot het streamen van films en series!

Je zou ook interesse kunnen hebben in