Iets te vieren?

Hotel Faber: jouw feestlocatie in Hoogezand

Zoek je een leuke feestlocatie in Groningen voor een trouwerij, verjaardag, familiefeest of evenement? Bij Hotel Faber verwelkomen wij al jaren allerlei gezelschappen voor gezellige feesten en bijeenkomsten. Onze medewerkers zorgen dat het niemand aan iets ontbreekt en serveren koffie, thee, wijn en andere versnaperingen tijdens diverse feesten. Een feest op locatie heeft een aantal voordelen. Je hoeft zelf niets te doen en kunt volop genieten van jouw trouwerij of verjaardag. Daarnaast zit er geen limiet aan het aantal gasten dat je kunt uitnodigen. Hotel Faber is geschikt voor kleine en grote gezelschappen.

Al het fijne onder één dak

  • Sfeervolle zaal met dansvloer, podium
  • Receptie en/of spetterend feest
  • Heerlijk diner of warm-koud buffet
  • Selectie van bieren, wijnen en lekkere bites
  • Ruime eigen parkeerplaats

Feestlocatie en arrangementen

Bij Hotel Faber bieden we onze zalen aan voor diverse feesten in de buurt van Groningen en Hoogezand. Voor een trouwerij of ander feest op locatie kun je ook een arrangement boeken. Je weet dan precies wat je krijgt en kunt de keuze voor een arrangement afstemmen op jouw wensen. Zo bieden we meerdere arrangementen aan voor mensen die een evenement, verjaardag of familiefeest willen organiseren in Groningen of Hoogezand. Bij elk arrangement ligt het accent net iets anders. Uiteraard kun je altijd met onze medewerkers bespreken welke wensen je hebt. Daarnaast kunnen wij de inrichting van de zaal en eventuele audiovisuele apparatuur verzorgen, voor een onvergetelijk feest. Wil je na afloop graag overnachten in één van onze luxe kamers? Ook dat is uiteraard mogelijk. Niets is zo fijn als na een spetterend feest een heerlijk bed in te duiken, zonder nog ergens naar toe te hoeven gaan.

Jubileum

Hét moment voor een feest is toch wel een jubileum. Hotel Faber biedt met ruime zalen, voldoende eigen parkeerplaatsen en een uitstekende keuken dé locatie voor een jubileumfeest.

Verjaardag

Bereik je een bijzondere leeftijd? Dan is er niets leukers dan het vieren met familie en vrienden. Plan een buffet, borrel of avondfeest bij Hotel Faber voor een onvergetelijke verjaardag.

Afgestudeerd

Ben je afgestudeerd? Dát is reden voor een feest. Kies voor een gezellig afstudeerborrel of avondfeest met dansvloer en podium en nodig al je vrienden en familie uit.

Contact

Voor het zover is bespreken we graag het arrangement van jouw keuze en organiseren we samen met jou je evenement of ander feest. Bel ons voor het maken van een afspraak, via 0598-393336 of mail naar info@hotelfaber.nl. Uiteraard is het ook mogelijk bij ons langs te komen om onze zalen te bekijken. We heten je graag welkom in ons mooie hotel.