provincie-groningen-hotel

Wie er even lekker tussenuit wil hoeft niet ver te reizen. Ontdek bijvoorbeeld de provincie Groningen, waar uitgestrekte weilanden, water en gezellige dorpjes elkaar afwisselen. Hotel Faber is een perfecte uitvalsbasis voor een weekendje Groningen. Vanuit Hoogezand ben je in een kwartier in Groningen Stad, maar verken je ook heel eenvoudig de omgeving met de fiets, de auto of te voet. Eet bijvoorbeeld een visje in Delfzijl of bezoek zeehondencentrum Pieterburen. Ook dorpjes als Middelstum, Appingedam en Winsum zijn de moeite waard. Bovendien bieden wij als één van de weinige hotels in de provincie Groningen leuke arrangementen aan, kun je bij ons gezellig lunchen of een high tea doen en schuif je ’s avonds lekker aan in ons restaurant.

Faber Hotel: verken Groningen dit voorjaar

De provincie Groningen is op zijn mooist in de lente- en zomermaanden. Dit zijn de maanden waarin je heerlijk op de fiets of wandelend Groningse dorpjes kunt verkennen. Bovendien zijn er in Groningen Stad leuke activiteiten. In augustus wordt muziek- en theaterfestival Noorderzon bijvoorbeeld georganiseerd, met veel gratis activiteiten voor bezoekers. Breng je een bezoek aan Faber Hotel in de lente of zomerperiode? Dan geven we je graag tips voor leuke uitjes, afgestemd op jouw persoonlijke voorkeur. We laten je graag de mooiste wandel- en fietsroutes zien of we wijzen je de weg naar een lokale bierbrouwerij of interessant museum.

Reserveren

Wil je zeker zijn van een plekje in één van de gezelligste hotels in de provincie Groningen? Geef je reservering dan tijdig door, vooral als je gebruik wilt maken van één van onze arrangementen. Heb je vragen over ons hotel of onze dienstverlening? Of wil je vandaag nog reserveren? Bel ons dan op 0598-393336 of stuur een e-mail naar info@hotelfaber.nl.

Faber Hotel: één van de gezelligste hotels in de provincie Groningen

Je zou ook interesse kunnen hebben in