hotel-veendam-groningen-ommeland

In één dag kun je zeker de sfeer proeven in Veendam of in de stad Groningen, maar als je echt wilt genieten van de stad en omgeving boek je natuurlijk een hotel voor een heel weekend. Dat geeft je alle ruimte de stad en de omgeving te verkennen. In Groningen stad en omgeving vind je een aantal hotels, maar als je een echt bijzondere ervaring wilt kies je voor de rust en luxe van Hotel Faber een hotel tussen Veendam en Groningen in. Overnachten in de buurt van Veendam is net zo praktisch als overnachten in de stad. Je bent snel in Groningen centrum door de snelle treinverbinding. Hiermee wordt je weekend een stuk zorgelozer, geen problemen met parkeren, je auto kan gewoon op ons eigen parkeerterrein bij het hotel.

Luxe overnachting bij ons hotel bij Veendam

De kans is groot dat een verblijf in een hotelkamer in een drukke stad als Groningen je ’s nachts behoorlijk wakker houdt. Verkeer en uitgaanspubliek kunnen je nachtrust eenvoudig verstoren. Zoek daarom de rust en de ruimte van het Groningse platteland en laat je bijvoorbeeld verwennen in Hotel Faber, vlakbij Veendam. Hier vind je de perfecte plek voor een rustmoment na een bezoek aan de stad of de omgeving, zonder ’s nachts gewekt te worden door lawaai.

Door de ideale ligging tussen Groningen en Veendam is Hotel Faber dé uitvalsbasis voor een weekend eropuit. Je kunt een dag in Veendam plannen, een dag in Groningen, en als je er een lang weekend van maakt een aantal bijzondere plekken in de provincie bezoeken. Geniet van de bruisende stad en de rustgevende natuur met je bezoek bij dit historische Hotel.

Alles voor een perfect hotelbezoek

Juist als je zelden een hotel bezoekt, is een luxe kamer een waar genot. Een perfect hotelbezoek start met een fijne ontvangst en ontspannen op je eigen kamer. Je hebt alle ruimte in Hotel Faber, bij Veendam én Groningen in de buurt, dus je kunt alles meebrengen wat je maar wilt. Ga je ’s avonds uit eten in de stad? Neem dan een paar mooie outfits mee en gebruik alle hotelfaciliteiten om je klaar te maken voor een gezellige avond uit. De volgende dag word je heerlijk wakker in je luxe bed, waarna je geniet van een lekker vers ontbijt in je hotel. Met een overnachting in een goed hotel maak je van je citytrip pas echt een ervaring! Boek nu een luxe kamer bij Hotel Faber. Bel naar 0598-393336 of reserveer via info@hotelfaber.nl.

Een hotel bij Veendam waar je rust en kwaliteit vindt

Je zou ook interesse kunnen hebben in