tewaterlating-agenda

Uniek arrangement op basis van de Tewaterlating agenda 2020

Wil jij ook een keer getuige zijn van een spectaculaire tewaterlating van een nieuwbouwschip? Grijp dan nu je kans en wees getuige van de tewaterlating van prachtige schepen in de Groningse wateren. Vlakbij Hotel Faber vind je alle tewaterlatingen van nieuwbouwschepen aan het Winschoterdiep. Hotel Faber biedt je de unieke kans hierbij aanwezig te zijn, terwijl je ook geniet van de luxe van Hotel Faber. Als je kiest voor het Hotel Faber arrangement Tewaterlating 2020 dineer en overnacht je in Hotel Faber en ga je de dag erop uitgerust en ontspannen op toer, om zo'n mooi schip voor het eerst het water te zien raken. Een echte aanrader voor schepenliefhebbers en mensen die geïnteresseerd zijn in de maritieme geschiedenis van de provincie Groningen.

Er is momenteel geen openbare tewaterlating agenda 2020 beschikbaar. Aangezien we bij Hotel Faber vlakbij de scheepswerven zitten weten we vaak wanneer zoiets plaats gaat vinden. Neem gerust even contact op om je gewenste data te bespreken.

Ook dit arrangement geef je cadeau

Als je een liefhebber van schepen in je omgeving hebt kan het tewaterlating arrangement dit seizoen het perfecte cadeau zijn. Geef ons arrangement bijvoorbeeld binnenkort aan een familielid of één van je vrienden en kom volgend jaar samen naar mooie tewaterlatingen kijken in Hoogezand. Wij vertellen je bovendien graag meer over het Winschoterdiep en de traditie van de tewaterlating van schepen in onze regio. Bovendien zorgen we ervoor dat je altijd goed uitzicht hebt. Je staat vlakbij de werf en kunt alles zien. Gastheer Frank Faber is zelf groot liefhebber van tewaterlatingen en laat je graag kennis maken met de scheepvaart in de provincie Groningen.

Tewaterlatingarrangement is een uniek arrangement en staat geheel in het teken van de scheepsbouw in Hoogezand-Sappemeer. De werven langs het Winschoterdiep
staan bekend om de zogenaamde "dwarshellingen". Dit maakt de tewaterlating van de nieuwbouwschepen tot een waar spektakel! De immens grote schepen (tot ruim 100 meter lengte) glijden in enkele seconden het smalle water in. Wie te dicht bij staat krijgt natte voeten. Dit moet u echt een keer meegemaakt hebben!

Wij bieden u die mogelijkheid. We hebben speciaal voor u het volgende arrangement voor u samengesteld:

  • Ontvangst door uw gastheer Frank Faber in hotel Faber met een drankje van het huis
  • 3 gangen menu in het restaurant
  • Overnachten in een comfortabele kamer
  • Heerlijk ontbijten waarna u vertrekt naar de scheepswerf
  • Op de werf een VIP plaats. U staat er echt met de neus bovenop
  • Een rondleiding op de scheepswerf behoort tot de mogelijkheden
  • Een mooi geschenk ter herinnering

Prijzen Tewaterlatingarrangement

Informeer naar de actuele prijzen, dit is namelijk mede afhankelijk van de datum waarop de tewaterlating plaatsvindt en het type kamer.

Tip: goed te combineren met onze fiets arrangementen: Arrangement 'Rondje Groningen"

2 overnachtingen in Comfortroom. 2 -gangen diner op de dag van aankomst. 2 x uitgebreid ontbijtbuffet. Gratis fietsroutes beschikbaar.

Fietsen kunnen binnen gestald worden.

Aankomst alleen mogelijk op vrijdagen.

  • Prijs "Rondje Groningen": € 85,00 p.p. (op basis van 2 personen op 1 kamer)
  • Excl.Verblijfsbelasting a € 1,50 p.p.p.n.
  • Vraag naar de voorwaarden.

Reserveer jouw arrangement direct

Zeker zijn van een plekje aan het water in 2020? Reserveer dan jouw arrangement vandaag nog. Uiteraard kun je naar de tewaterlating agenda bij ons informeren voor de geschikte weekenden. Wij helpen je graag verder. Bel naar 0598-393336 of stuur ons een e-mail via info@hotel-faber.nl.