festival groningen tips

Op zoek naar een leuke bestemming voor een weekendje weg in Nederland? Misschien haalt dit overzicht van activiteiten in Groningen je nog over om dit najaar een weekend naar Groningen te komen. Groningen biedt voldoende mogelijkheden voor een leuke citytrip of midweek in de provincie. Met deze tips plan je absoluut een leuk weekendje weg met je geliefde of je gezin.

Leuke activiteiten Groningen 2019

Dit jaar zijn er al veel leuke activiteiten in Groningen geweest. Het jaar is echter nog niet om. Zo kun je op 26 oktober deelnemen aan de Nacht van de Nacht, waarbij je rondom het Lauwersmeer een nachtelijke wandeling kunt maken. De hele maand oktober is het kindermaand, met diverse leuke activiteiten voor kinderen in de stad en de omgeving. Een actueel overzicht van alle leuke activiteiten in Groningen in 2019 vind je bij de VVV in Groningen of online. Het is zeker aan te raden voor je vertrek te kijken naar evenementen en uitjes. Zo maak je je weekendje weg nog leuker. Niets gepland maar vertrek je komende week wel? Dan is er in het Groninger Museum en het Universiteitsmuseum altijd iets te doen, ook voor kinderen. Daarnaast kun je altijd een stadswandeling maken of gezellig winkelen in het centrum.

Reis en verblijf

Groningen is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Zowel met de trein als met de auto ben je binnen een mum van tijd in het centrum van Groningen. Wil je een rustig en luxueus verblijf tijdens je weekendje weg? Dan kun je altijd terecht bij Hotel Faber in Veendam. Vanuit Veendam sta je met twintig minuten rijden al in het centrum van Groningen. Boek nu een kamer voor twee of het hele gezin via info@hotelfaber.nl of bel naar 0598-393336.

Activiteiten Groningen 2019

Je zou ook interesse kunnen hebben in